上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-11-2 15:09 發表 查看引用來源

12月頭
上網會search到
師兄我地各自加油嘞。
但黎緊可能要出trip,報左名唔知趕唔趕得切返黎跑。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-11-2 15:10 發表 查看引用來源

sport bra
唔講笑,真係大部份都係咁。
女生有跑開,理應都fit啦,咁我都有見初跑既女生,真心我都會心底裡同佢地打氣,但視線就會望靚女囉,HAHA。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-11-2 16:10 發表 查看引用來源

唔講笑,真係大部份都係咁。
女生有跑開,理應都fit啦,咁我都有見初跑既女生,真心我都會心底裡同佢地打氣,但視線就會望靚女囉,HAHA。
追不到的速度

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-11-2 16:08 發表 查看引用來源

師兄我地各自加油嘞。
但黎緊可能要出trip,報左名唔知趕唔趕得切返黎跑。
咁無計~~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2/11/2021 16:07 發表 查看引用來源

HAHA,又或咁講,上得床,係好玩,而上床前,又有另一種玩法,我都好鐘意玩。
阿星中意喺關係確定之前玩曖昧,果種似有還無嘅感覺令人十分回味;其實實戰嘅嘢都係咁上下,有高潮冇高潮,有配合冇配合,但係當中大家估估下又好似係又好似唔係果啲先係精神食糧😬

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-11-2 16:32 發表 查看引用來源

咁無計~~
HAHA,如果我跑得成,再分享俾師兄知。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-3 08:20 發表 查看引用來源

阿星中意喺關係確定之前玩曖昧,果種似有還無嘅感覺令人十分回味;其實實戰嘅嘢都係咁上下,有高潮冇高潮,有配合冇配合,但係當中大家估估下又好似係又好似唔係果啲先係精神食糧😬 ...
無錯,如果上床係必然會發生,最好玩同有趣,反而係床以外既相處。
當然,上床仍是必然需要的。

引用:
原帖由 dragonbone 於 3/11/2021 11:35 發表 查看引用來源

無錯,如果上床係必然會發生,最好玩同有趣,反而係床以外既相處。
當然,上床仍是必然需要的。
搞下情趣點都需要嘅,女伴係要嚟錫要嚟珍惜嘅,令佢感受到被愛被尊重係好緊要㗎,上床都會玩得放啲啦😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-3 11:43 發表 查看引用來源

搞下情趣點都需要嘅,女伴係要嚟錫要嚟珍惜嘅,令佢感受到被愛被尊重係好緊要㗎,上床都會玩得放啲啦😬
又係,好快就12月,又係花心思既時候。

引用:
原帖由 dragonbone 於 3/11/2021 23:34 發表 查看引用來源

又係,好快就12月,又係花心思既時候。
呢啲差唔多都係指定動作,要花啲心思先得😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆