上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-4 15:35 發表 查看引用來源

呢啲差唔多都係指定動作,要花啲心思先得😬
除左買野,可以學下D手藝,女生都勁鐘意。

引用:
原帖由 dragonbone 於 5/11/2021 11:17 發表 查看引用來源

除左買野,可以學下D手藝,女生都勁鐘意。
喺佢面前整,最好整損手,佢會好奇你搞啲乜,然後又鬧又笑咁話你搞咁多嘢;有時寫下詩;有時又畫下畫咁😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-5 11:24 發表 查看引用來源

喺佢面前整,最好整損手,佢會好奇你搞啲乜,然後又鬧又笑咁話你搞咁多嘢;有時寫下詩;有時又畫下畫咁😬
HAHA,咁多野架咩,師兄比我更多好橋呢~~~~

引用:
原帖由 dragonbone 於 5/11/2021 18:19 發表 查看引用來源

HAHA,咁多野架咩,師兄比我更多好橋呢~~~~
師兄,當你對住個老婆都有一段唔短嘅日子嘅時候,乜嘢古靈精怪嘅點子都要識啲啦😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-5 11:24 發表 查看引用來源

寫詩就唔掂,不過抄畫都可以…

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-11-5 22:29 發表 查看引用來源
勁呀!番版,有冇A貨級數好似真先?

Hello 各位!我出現番啦!

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-11-6 02:56 發表 查看引用來源

抄來自娛,唔靚既。

歡迎回歸…

好似聽日有冷峰。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 6/11/2021 02:56 發表 查看引用來源

哈,阿吉貓回來鳥😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-5 18:47 發表 查看引用來源

師兄,當你對住個老婆都有一段唔短嘅日子嘅時候,乜嘢古靈精怪嘅點子都要識啲啦😬
HAHA....... 師兄睇黎都明,對佢好等同對自己好既道理,Very Good.

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-11-5 22:29 發表 查看引用來源
咩畫先?強項喎師兄。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆