上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-11-7 11:52 發表 查看引用來源

男人誌趣相投就係講溝女。😁🤭
我like 聽呢個topic 呀!

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-6 20:58 發表 查看引用來源

令佢笑,煩惱少😬
你咁醒目嘅👍🏻

引用:
原帖由 Katrinacat 於 7/11/2021 15:41 發表 查看引用來源

你咁醒目嘅👍🏻
阿星背後俾幾多女伴嬲嬲豬,鬧到爆,喊到眼淚乾阿吉貓唔知啫😬

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-11-6 22:36 發表 查看引用來源

唔係掛!你唔出現,點得㗎!個場冇咗你唔掂㗎

多D 出現?盡量啦!疫情冇咁緊張,成日出去玩吖嘛😝
小弟plan緊出去做野,所以可能會有段時間上唔到黎遮,所以大家要接力,接力。😁😁

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-11-7 11:29 發表 查看引用來源
水彩畫啊。陪妻子學。初班學抄畫。
沙畫好野黎。
但小弟已少接觸了,我都鐘意係畫紙上畫野。但而家電腦實在太方便,諗返我好耐無拎畫筆落手,都生晒手添。

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-11-7 11:51 發表 查看引用來源

如果師兄神隱,個post恐怕會石沉大海啊!😅
哈哈,又咁講,我都會出現架,但時間會不定時左遮。實際係點未知,所以師兄們有時間大家吹水啦。
沉我又未驚過,始終每樣野都自然來自然去,我唔會想頭版而刻意去留言,點講都好質比量緊要。
咁我都會埋好個尾,印象中小弟出post未試過爛尾。😝😝

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-11-7 15:41 發表 查看引用來源

咁鐘唔鐘意聽俾女溝先?😆😆

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-7 15:46 發表 查看引用來源

阿星背後俾幾多女伴嬲嬲豬,鬧到爆,喊到眼淚乾阿吉貓唔知啫😬
哈哈,男人不該讓女人流淚啊師兄。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-11-7 15:23 發表 查看引用來源
哈哈。Sam師兄最近有冇溝女經歷呢?
沒了!我已變得深居簡出,成個武痴一樣。😅

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-11-7 15:41 發表 查看引用來源

點解呢?想聽男人溝女經,原因何在呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆