上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-11-7 16:43 發表 查看引用來源

哈哈,又咁講,我都會出現架,但時間會不定時左遮。實際係點未知,所以師兄們有時間大家吹水啦。
沉我又未驚過,始終每樣野都自然來自然去,我唔會想頭版而刻意去留言,點講都好質比量緊要。
咁我都會埋好個尾,印象中小弟出post未 ...
咁龍兄一向有自我風格,
當然不會胡亂做埋啲無謂嘢,
其實我都唔會信你爛尾的。
龍兄需要出去做嘢,
外出要多加小心。💪💪💪

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-11-7 17:03 發表 查看引用來源

咁龍兄一向有自我風格,
當然不會胡亂做埋啲無謂嘢,
其實我都唔會信你爛尾的。
龍兄需要出去做嘢,
外出要多加小心。💪💪💪
師兄,而家係機會,每個行業都起動,商機處處。
所以要加油。
放心,當有時間我都會完成故事,始終今次埋尾既投入度需要既力氣同情感比想像中大,我唔想太草草就寫完呢。
😉😉

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-7 15:46 發表 查看引用來源

阿星背後俾幾多女伴嬲嬲豬,鬧到爆,喊到眼淚乾阿吉貓唔知啫😬
咁你一定好叻叻氹番佢哋啦!令佢哋對你又愛又恨

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-11-7 16:59 發表 查看引用來源

點解呢?想聽男人溝女經,原因何在呢?
了解吓男人個腦袋嘛

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-11-8 01:01 發表 查看引用來源

了解吓男人個腦袋嘛
了解男人春袋會過癮....啲😂😂😂

引用:
原帖由 Katrinacat 於 8/11/2021 00:58 發表 查看引用來源

咁你一定好叻叻氹番佢哋啦!令佢哋對你又愛又恨
算罷啦,阿星呢啲只係喺云云高手入面嘅一粒迷途小星星,好碎料㗎咋😬

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-11-8 01:01 發表 查看引用來源

了解吓男人個腦袋嘛
師妹想了解男人溝女目的?
HAHA......
男人唔同身份,位置,心境都已經勁唔同。
但有一點係一樣既,就係女生一定要吸引自己,雖然看似廢話,但要明白,女生吸引到我朋友,未必吸引到我,咁女生講到尾係唔係吸引呢?反而先最有趣。

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-11-8 07:12 發表 查看引用來源
了解男人春袋會過癮....啲😂😂😂
不如了解下,男人點解對住一個女人得1Q,但另一個會可以2Q,3Q。
究竟係男人關鍵D,定女人既問題??

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-8 08:18 發表 查看引用來源

算罷啦,阿星呢啲只係喺云云高手入面嘅一粒迷途小星星,好碎料㗎咋😬
咩啊,引區都好多高手架,其實高唔高手,得做左自己對手既女生先知,自己都唔知自己係唔係架。

引用:
原帖由 dragonbone 於 8/11/2021 12:19 發表 查看引用來源

咩啊,引區都好多高手架,其實高唔高手,得做左自己對手既女生先知,自己都唔知自己係唔係架。
哈,師兄又有道理,阿星成日覺得高唔高手都係睇肯唔肯分享,肯唔肯虛心受教同埋肯唔肯接受自己有所不足,只要有呢啲心,好多時高手就在民間😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆