上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 天剎沽星 於 21/1/2022 17:03 發表 查看引用來源
現實係殘酷,希望佢諗通
既然當佢女神咪裝注香早晚拜咪算, 如果佢聽到鬧爆我都似
奴性難改,奴改不易,要由貝塔男打開眼界進入亞發男嘅門檻,都要有啲契機嘅,冇經歷過,唔識長進,由得佢做下貝塔男先,第時得閒叫阿星點下佢,包醒😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 21/1/2022 18:01 發表 查看引用來源

HAHA.........算啦,世界已夠亂。都真係唔錯為呢D人勞氣。
玩下啫,呢啲人最好玩,阿星最中意玩😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-1-21 18:05 發表 查看引用來源

HAHA....... 已讀不回都要緊張,你朋友好pure喎師兄,你應該過佢兩招,教佢女.......唔係咁食架,sorry,應該講唔係咁識架。
唔食多D點識handle呢,唔試點知o岩唔o岩自己呢!

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-1-21 18:20 發表 查看引用來源

奴性難改,奴改不易,要由貝塔男打開眼界進入亞發男嘅門檻,都要有啲契機嘅,冇經歷過,唔識長進,由得佢做下貝塔男先,第時得閒叫阿星點下佢,包醒😬 ...
我眼中又無點分呢兩種男人,佢太完美化女人
叫佢唔好控住睇對方IG,FB 佢又睇..人地做咩關佢蛋治
如果想溝到呢條女,最簡單方法溝掂第二條女先...隔耐D自己進步再出現都未遲

引用:
原帖由 天剎沽星 於 21/1/2022 20:25 發表 查看引用來源
如果想溝到呢條女,最簡單方法溝掂第二條女先...隔耐D自己進步再出現都未遲 ...
即係咁,要自作孽嘅男人其實係某得救嘅,大家由得佢罷啦。

將自己貶低抬高個女仔,呢啲嘢好多人都做;例如阿星就成日做,即係踎低喺度再抬高佢隻腳嚟同個女仔口交咁。

溝女嘅重點,就係自己嘅價值同對方嘅價值比較,價值比較高嘅通常就係吸引人嘅一方,如果自己冇價值,咪就係俾人吸乾哂,做人乾罷囉😬

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2022-1-21 20:25 發表 查看引用來源
如果想溝到呢條女,最簡單方法溝掂第二條女先...隔耐D自己進步再出現都未遲 ...
Haha ,完美化女人

得唔到咪係最好囉!

引用:
原帖由 sam7211 於 2022-1-20 14:51 發表 查看引用來源

閃得太快了!😂😂😂
快到我呢啲間中出現嘅人無得睇添~~~~

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2022-1-22 17:59 發表 查看引用來源

快到我呢啲間中出現嘅人無得睇添~~~~
見係你,擺多幾日!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-1-21 18:03 發表 查看引用來源

冷靜冷靜,呢度不嬲好興呢樣野,見怪不怪了。
咁又係!話時話呢度係咪已經無新人入?

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-1-21 16:36 發表 查看引用來源

有啲師兄會幻想:「係咪佢睇唔到,睇漏咗或者太忙呢?」然後會好似魯智琛瘋魔杖法咁,發咗狂係咁短訊短訊又短訊,短過不亦樂乎😬
咁最後會比人block 9 埋😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆