上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-1-24 12:00 發表 查看引用來源

30頭,有排玩啦,師兄叫你朋友快D搵番10件8件比較下,佢就會知,當初既女神原來一街都係,然後慢慢先識分咩叫真女神轉身。
要個人豁出去先得,我點教都無用
佢眼中只見一人

引用:
原帖由 天剎沽星 於 24/1/2022 10:13 發表 查看引用來源
咁又唔好咁睇,有D女人要開發,例如做老師既開發完都好好
好多時會令人意外
女人開唔開發就係喺呢五句左右嘅對話入面就可以睇到,之但係要唔要開發同擦唔擦得出火花其實冇乜直接關係,擦得出都未必唔使開發,開發咗又未必擦得出火花,星師兄明唔明阿星講乜?查實阿星都唔多明自己講緊乜😬

引用:
原帖由 天剎沽星 於 24/1/2022 10:15 發表 查看引用來源
青唔青就唔知,不過佢覺得對方女神已經夠死
心理上青頭已經死得,真命天女症又係絕症😬

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-1-24 12:19 發表 查看引用來源
有咩玩🤫🤫
HAHA.....師兄你想玩咩先?私竇定係咩呢?近排疫情,去邊度都要小心喎。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-1-24 12:19 發表 查看引用來源

我係未遲左👉👈
無遲啦師兄,你而家睇頭像仲有係度架,快D~~~~

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2022-1-24 13:07 發表 查看引用來源
要個人豁出去先得,我點教都無用
佢眼中只見一人
咁純情??原來要開發果個係你朋友。
要帶佢去森林走一轉。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-1-24 14:21 發表 查看引用來源

HAHA.....師兄你想玩咩先?私竇定係咩呢?近排疫情,去邊度都要小心喎。
你地話仲有 1,2 年玩🤫🤫

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-1-24 14:22 發表 查看引用來源

無遲啦師兄,你而家睇頭像仲有係度架,快D~~~~
已閱😎😎十分好👍👍

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-1-24 14:37 發表 查看引用來源

你地話仲有 1,2 年玩🤫🤫
haha......師兄誤會,我講我部手機喳。
我已唔記得密碼,如果有日個系統問我密碼先俾我入黎,我都入唔番喳。

至於本人,我唔知自己仲可以玩幾多年喎,你知啦,男人呢家野話唔埋。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-1-24 14:47 發表 查看引用來源

haha......師兄誤會,我講我部手機喳。
我已唔記得密碼,如果有日個系統問我密碼先俾我入黎,我都入唔番喳。

至於本人,我唔知自己仲可以玩幾多年喎,你知啦,男人呢家野話唔埋。 ...
你搵另一部機試😂
有次我都唔記得,但又俾我撞到

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆