上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-1-24 12:19 發表 查看引用來源

我係未遲左👉👈
未轉呀😆今晚可能又出嘢👻

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-1-24 14:47 發表 查看引用來源

haha......師兄誤會,我講我部手機喳。
我已唔記得密碼,如果有日個系統問我密碼先俾我入黎,我都入唔番喳。

至於本人,我唔知自己仲可以玩幾多年喎,你知啦,男人呢家野話唔埋。 ...
咁要問你攞返個contact先得喎

引用:
原帖由 vanillasky 於 2022-1-24 15:13 發表 查看引用來源
我等今晚…

引用:
原帖由 vanillasky 於 2022-1-24 15:13 發表 查看引用來源
出野🤤你出野時我又出下野😏

引用:
原帖由 vanillasky 於 2022-1-24 15:14 發表 查看引用來源
我又要🙈🤣

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2022-1-24 02:11 發表 查看引用來源
我又無咁仔細諗,對方無興趣就收手
唔會因為你對佢好而會鐘意你
呀星叻叻!

我有個朋友四十幾,條件又差,冇唔上進,又眼角高唔鐘意一般港女⋯⋯以為對女仔細心、用心愛佢人哋就鍾意佢。唉!幾鬼幼稚,唔怪之得差唔多50仲日日仲睇AV 食自己。

佢成日話d 女仔貪物質。但個腦袋永遠唔明,賺錢能力同財富某程度上都反映咗男人好多其他方面嘅嘢,例如有冇計劃將來、遠見、分析力、上進心㗎嘛

例如佢鐘意咗個女仔,人哋外國讀書返嚟,又識得多野,又不斷好勤力去學新野⋯⋯人哋fb及message  全部英文。又想溝女,連一句grammar 冇錯嘅英文都寫唔到,我叫佢每日學1-2 個新生字,新句子。踢到唔學,咁鬼懶。最終人哋眼尾都唔望佢一眼。佢會excuse 話自己唔叻, 所以冇女仔,其實係個mentality 及性格出晒問題

呀星如果可以研發吹眠吓呢啲可憐蟲,再直入式輸入溝女貼士,你一定發達呀!

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-1-24 16:16 發表 查看引用來源

呀星叻叻!

我有個朋友四十幾,條件又差,冇唔上進,又眼角高唔鐘意一般港女⋯⋯以為對女仔細心、用心愛佢人哋就鍾意佢。唉!幾鬼幼稚,唔怪之得差唔多50仲日日仲睇AV 食自己。

佢成日話d 女仔貪物質。但個腦袋永遠唔明,賺錢能 ...
我果個有錢買野俾佢就開心😪😪
其他野從來唔理

引用:
又出嘢?
出咁密嘅⋯⋯😬

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-1-24 15:10 發表 查看引用來源

你搵另一部機試😂
有次我都唔記得,但又俾我撞到
haha.......到真係時都一定會試既~~~~
呢個亦係d人成日講呢度越來越少人既關係囉。

引用:
原帖由 vanillasky 於 2022-1-24 15:14 發表 查看引用來源
攞完我都係入唔番黎呢。
呢d係管理真係好有趣架,今時今日仲企得住都叫巴閉。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆