上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 Katrinacat 於 24/1/2022 16:16 發表 查看引用來源

呀星叻叻!

我有個朋友四十幾,條件又差,冇唔上進,又眼角高唔鐘意一般港女⋯⋯以為對女仔細心、用心愛佢人哋就鍾意佢。唉!幾鬼幼稚,唔怪之得差唔多50仲日日仲睇AV 食自己。

佢成日話d 女仔貪物質。但個腦袋永遠唔明,賺錢能 ...
睇嚟阿吉貓對呢位就係知天命嘅老兄真係充滿憐憫,阿星見到真係感覺到孝感動星,即刻諗到條絕世好橋幫幫佢:細細聲同佢喺耳仔邊度講:「你收皮啦,未試過女人嘅男人係永遠都只係單身狗,繼續靠五姑娘安慰自己啦你。」😬

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-1-24 16:19 發表 查看引用來源

我果個有錢買野俾佢就開心😪😪
其他野從來唔理
買野就開心,呢d先有深度.........

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-1-24 16:16 發表 查看引用來源

呀星叻叻!

我有個朋友四十幾,條件又差,冇唔上進,又眼角高唔鐘意一般港女⋯⋯以為對女仔細心、用心愛佢人哋就鍾意佢。唉!幾鬼幼稚,唔怪之得差唔多50仲日日仲睇AV 食自己。

佢成日話d 女仔貪物質。但個腦袋永遠唔明,賺錢能 ...
等等先,師妹妳朋友本土普通女生追唔追到先??定會睇唔上眼。
好多人唔知自己定位,越級挑戰架嘛。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-1-24 15:42 發表 查看引用來源
我等今晚…
好😆😆😆😆😆

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-1-24 16:16 發表 查看引用來源

出野🤤你出野時我又出下野😏
我又等你出野丫敎練😈

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-1-24 16:20 發表 查看引用來源

又出嘢?
出咁密嘅⋯⋯😬
唔係好密啫😈

引用:
原帖由 vanillasky 於 2022-1-24 15:13 發表 查看引用來源
未轉呀😆今晚可能又出嘢👻
我又等埋一份先,啦~~~唔好咁快收返呀

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-1-24 16:44 發表 查看引用來源

睇嚟阿吉貓對呢位就係知天命嘅老兄真係充滿憐憫,阿星見到真係感覺到孝感動星,即刻諗到條絕世好橋幫幫佢:細細聲同佢喺耳仔邊度講:「你收皮啦,未試過女人嘅男人係永遠都只係單身狗,繼續靠五姑娘安慰自己啦你。」😬 ...
成世人得五姑娘,好可憐🥺

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-1-24 16:59 發表 查看引用來源

等等先,師妹妳朋友本土普通女生追唔追到先??定會睇唔上眼。
好多人唔知自己定位,越級挑戰架嘛。
我哋個圈子都好多女性朋友仔,大部分未婚㗎,不過冇人對佢有興趣。
咪就係囉,普普通通女生又唔啱,佢又睇唔起人。自己唔夠優秀但係又唔提升進修。我哋成班friend 都放棄幫佢….真係要呀星研究d 吹眠絕世好橋先掂。

龍兄,有時越級挑戰唔係冇可能㗎!如果目標高,set 高target 比自己去挑戰,有能力嘅人會一邊push 自己進步都有機會㗎!

引用:
原帖由 vanillasky 於 2022-1-24 19:38 發表 查看引用來源
唔係好密啫😈
各位Ching 支持你再密啲😈😬😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆