上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

繼續慶祝 @ Cordis

附件

引用:
原帖由 Katrinacat 於 24/1/2022 22:13 發表 查看引用來源

成世人得五姑娘,好可憐🥺
五姑娘都唔係人人舞得掂㗎,下下撚到出神入化都唔係咁易嘅事😬

引用:
原帖由 vanillasky 於 24/1/2022 23:17 發表 查看引用來源
查實阿星兩對眼係咪放錯咗焦點呢?典解望極都好似望咗第二度咁嘅?😬

引用:
原帖由 Katrinacat 於 24/1/2022 22:29 發表 查看引用來源

我哋個圈子都好多女性朋友仔,大部分未婚㗎,不過冇人對佢有興趣。
咪就係囉,普普通通女生又唔啱,佢又睇唔起人。自己唔夠優秀但係又唔提升進修。我哋成班friend 都放棄幫佢….真係要呀星研究d 吹眠絕世好橋先掂。

龍兄,有 ...
查實阿吉貓係想阿星催眠個麻甩佬,等佢提升下佢啲三觀;定係想阿星催眠你班單身嘅女性朋友,破壞佢哋嘅三觀呢?兩樣都做唔到㗎喎,阿吉貓擺阿星上枱咁話?😬

引用:
原帖由 vanillasky 於 2022-1-24 23:17 發表 查看引用來源
好曬咁喎

引用:
原帖由 vanillasky 於 2022-1-24 23:17 發表 查看引用來源
四年不容易呢…

So So 依然很fit...

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-1-24 13:11 發表 查看引用來源

女人開唔開發就係喺呢五句左右嘅對話入面就可以睇到,之但係要唔要開發同擦唔擦得出火花其實冇乜直接關係,擦得出都未必唔使開發,開發咗又未必擦得出火花,星師兄明唔明阿星講乜?查實阿星都唔多明自己講緊乜😬 ...
呢樣真係要自己拿捏,唔一定係大家好投契先叫有火花,可以倒轉但結果一樣係成事

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-1-24 16:16 發表 查看引用來源

呀星叻叻!

我有個朋友四十幾,條件又差,冇唔上進,又眼角高唔鐘意一般港女⋯⋯以為對女仔細心、用心愛佢人哋就鍾意佢。唉!幾鬼幼稚,唔怪之得差唔多50仲日日仲睇AV 食自己。

佢成日話d 女仔貪物質。但個腦袋永遠唔明,賺錢能 ...
你又笠高帽我,講對女人辦法星兄同龍兄更有辦法.
女人要睇條件物質係會當理性一面時,一定要講高既tim(高富帥)
又要錫佢又點點點..
但敲到呢道門既人可以唔係呢種,唔試唔知

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-1-24 22:29 發表 查看引用來源

我哋個圈子都好多女性朋友仔,大部分未婚㗎,不過冇人對佢有興趣。
咪就係囉,普普通通女生又唔啱,佢又睇唔起人。自己唔夠優秀但係又唔提升進修。我哋成班friend 都放棄幫佢….真係要呀星研究d 吹眠絕世好橋先掂。

龍兄,有 ...
朋友介紹係大忌,仲要係女仔圈子
如果男既要靠女性朋友幫忙,個目標女仔已經覺得佢唔掂
二來係女人堆入面呢D野好易俾人當連續劇咁睇,成日俾人問你同佢點呢?好似睇真人show咁

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-1-24 23:38 發表 查看引用來源

查實阿星兩對眼係咪放錯咗焦點呢?典解望極都好似望咗第二度咁嘅?😬
星兄望咗去邊先?🤪

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆