上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-1-25 09:44 發表 查看引用來源

有火花然後投契,定係投契之後有火花,呢個真係要花啲時間去睇睇點搞先得😬
咁你需要找2位師妹,分別研究吓

去睇睇點搞?搞完記得report 比我哋聽下

引用:
原帖由 Katrinacat 於 25/1/2022 14:08 發表 查看引用來源

咁你需要找2位師妹,分別研究吓

去睇睇點搞?搞完記得report 比我哋聽下
呢啲嘢阿星梗係一個人兩隻手,有兩手準備啦,一手一個啦嘛😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-1-25 11:30 發表 查看引用來源

HAHA,我不嬲都認為追咩女仔我都係越緊級,因為我既世界太專注於某幾方面,同其他人一齊,又或同女生一齊,往往先認識或接觸一D自己平時唔會主動去做既野而眼界大開。 ...
無錯,唔越級挑戰,人點會成長

正如宅男想追女仔,最少都要踏出一步,執執個look 變得醒神啲先啦

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-1-25 14:13 發表 查看引用來源

呢啲嘢阿星梗係一個人兩隻手,有兩手準備啦,一手一個啦嘛😬
巧忙喎

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-1-24 23:42 發表 查看引用來源

查實阿吉貓係想阿星催眠個麻甩佬,等佢提升下佢啲三觀;定係想阿星催眠你班單身嘅女性朋友,破壞佢哋嘅三觀呢?兩樣都做唔到㗎喎,阿吉貓擺阿星上枱咁話?😬 ...
擺你上枱,唔敢唔敢。通常都係 OL 被老闆擺上枱,男人好少被擺上枱⋯唔洗驚

引用:
原帖由 Katrinacat 於 25/1/2022 14:17 發表 查看引用來源

巧忙喎
正常喎,一手一個,通常大細形狀都係一樣嘅,間唔中會有大小不一形狀多樣化嘅情況出現,不過呢啲都係正常反應嚟😬

引用:
原帖由 Katrinacat 於 25/1/2022 14:20 發表 查看引用來源

擺你上枱,唔敢唔敢。通常都係 OL 被老闆擺上枱,男人好少被擺上枱⋯唔洗驚
典解次次都係阿星俾OL叫坐上枱嘅呢?可能真係因為阿星太高就唔到位😬

前2日嚇鬼死,有2聲咳,好在無發燒,訓左晚就無事

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-1-25 11:54 發表 查看引用來源

龍師兄所講真係直入阿星嘅心裡,正所謂入心入肺。第一次見面傾幾句就已經知道有冇下一次,三幾句話就可以判定,而且有下一次唔代表你需要應約,要女士期待下都係件好事,越期待越渴望,男女雙方都係😬 ...
HAHA........ 曖昧係好玩既,但小弟拍拖時間都長,單身印象中都有,但我單身時真係好享受單身時既光陰,所以同異性既朋友式好感時有發生,即對方知我單身,而大家約出黎玩,睇戲食飯等等都有。但會唔會有下文,其實我反而唔係好理會。因為我好明白,有時女生係正係索,但佢真係做朋友舒服過據為己有。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-1-25 14:16 發表 查看引用來源

無錯,唔越級挑戰,人點會成長

正如宅男想追女仔,最少都要踏出一步,執執個look 變得醒神啲先啦
講開執Look,新年就到,就去恤左個靚髮,點知好似去左彌敦道9號咁.......沖完涼出黎成個湯碗咁......明明恤時好型架喎.......真係......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆