上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 bcm 於 2022-1-25 15:14 發表 查看引用來源
前2日嚇鬼死,有2聲咳,好在無發燒,訓左晚就無事
師妹,小心喎。
新年就到,真係一切小心。
啊~~~~係唔係妳尋晚做左深喉測試??頂親個喉嚨定。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-1-25 11:31 發表 查看引用來源

嘩,好正遮師兄,真係唔簡單~~~~
有咩唔簡單丫!你都正啦!😌

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-1-25 11:44 發表 查看引用來源

天師兄嘅相片,真係令到阿星眼花撩亂,唔知望邊樹先係最好望嘅地方,有時望下個蛋糕,就不期然望咗上兩粒raspberry上面嘅曲線……………😬
實情係無晒重點,靠星兄腦補😂

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-1-25 14:06 發表 查看引用來源

多啲都得,其他節日也可以慶祝再繼續玩
當然當然😌😌😌

引用:
原帖由 dragonbone 於 25/1/2022 15:49 發表 查看引用來源

HAHA........ 曖昧係好玩既,但小弟拍拖時間都長,單身印象中都有,但我單身時真係好享受單身時既光陰,所以同異性既朋友式好感時有發生,即對方知我單身,而大家約出黎玩,睇戲食飯等等都有。但會唔會有下文,其實我反而唔係好理 ...
贊成,曖昧下其實已經好好玩,打情罵俏下,郁手郁腳下,足矣😬

引用:
原帖由 vanillasky 於 25/1/2022 18:45 發表 查看引用來源
實情係無晒重點,靠星兄腦補😂
張相簡直係吸人入去場景入面咁震撼啦,師兄真係衰,搞到阿星心郁郁添😬

引用:
原帖由 vanillasky 於 2022-1-24 23:17 發表 查看引用來源
繼續慶祝 @ Cordis
嘩~~好曬呀
仲有無㗎,暫時仲頂得住。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-1-25 15:51 發表 查看引用來源

講開執Look,新年就到,就去恤左個靚髮,點知好似去左彌敦道9號咁.......沖完涼出黎成個湯碗咁......明明恤時好型架喎.......真係......
其實係咪真係去咗彌敦道9號呀?haha🤣🤣 名店喎

引用:
原帖由 vanillasky 於 2022-1-25 08:22 發表 查看引用來源
都有落苦功👈🏻for both statements
繼續努力。兩樣都要keep!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-1-25 15:51 發表 查看引用來源

講開執Look,新年就到,就去恤左個靚髮,點知好似去左彌敦道9號咁.......沖完涼出黎成個湯碗咁......明明恤時好型架喎.......真係......
我就剪左個短髮,精神過年。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆