上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.6k  1.3m

引用:
原帖由 bcm 於 2020-8-14 12:59 發表 查看引用來源
中間果圍同後面果圍
即核心既外圍~~~~HAHA......
我成日好開心去諗,YEAH,平時上唔到肉,而家有,就將D肉推去想大既位練起佢。

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-8-14 13:17 發表 查看引用來源

你咪踢爆我啦!
在版上溝唔到女,
咪唯有說“我愛老婆”囉!

剛剛上去睇過,
都唔錯,
圖文並茂加動作,
說明做那動作,
就是操練那部位。👍

你之前慷慨解衣,
個個都睇到你身材,
對,你應該是練鋼條型的。 ...
係架,而家係屋企時間多左,不妨操下。
都唔係之前架,而家都係,男人之嘛,通街跑步大把人唔著衫添啦,女人我地睇到就嘩嘩聲遮,係咪先?HAHA.......
太大隻其實有D輪盡,我想著衫好睇打波可以動作更流暢,唔太肥其實啱我。
師兄一齊努力~~~~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-8-14 11:02 發表 查看引用來源

HAHA...... 我唔使太大隻,我儲少少夠。
係啦....我都好怕.... 一唔小心操得太大隻 XD

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-8-14 12:00 發表 查看引用來源
放心啦!呢兩年我儲的肉必定比起型爸多。😂😂😂
你秘密練兵啦😍

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-8-14 13:19 發表 查看引用來源

都唔錯啊!
Doggy style最一流。😍😍😍
啪啪聲啊!🤭🤭🤭
我羅柚已經夠大

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-8-14 13:20 發表 查看引用來源

我成日好開心去諗,YEAH,平時上唔到肉,而家有,就將D肉推去想大既位練起佢。
男仔係可以襯機練肌肉~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-8-14 13:20 發表 查看引用來源

你頭像好大隻咁喎

回覆 113# 型爸 的帖子

哈哈,我鐘意呢句,怕操得太大隻。

回覆 116# bcm 的帖子

係,女人辛苦過男人,男人肥咪操囉,落力d變大隻或瘦到無肉,女人,操又要有線條,又要有腰,呢樣果樣,瘦完仲要胸唔好細左,細左又唔捨得,我好明白。XD

回覆 117# mui1892 的帖子

我唔大隻,因為無肉俾我轉大隻,胸郁係得40吋喳陰公……
係咪想打我,哈哈。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆