上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 7/4/2022 23:28 發表 查看引用來源
我遇過一個人好好,我挨住佢瞓到差唔多落車,佢幫我用佢件褸cum住對腳,當日我著短裙,我唔該左佢好多次
死啦,阿星最多攬下佢,如果係唔多有禮貌或者樣衰兼核突嘅人阿星會用手踭鬆佢喎,係咪唔得珍吐民呢咁?😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-4-8 12:43 發表 查看引用來源

女人遇上痴漢呢下野真係多多少少總會有,妳會要唔出聲添,麻煩講多D~~~~
都係d屁股慢慢feel有硬條磨,伸手入裙摸大髀patpat,扮跌攬住摸胸嗰啲囉,返學繁忙時間,出聲會比人鬧😢

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-4-8 12:44 發表 查看引用來源

衝紅燈呢下野唔好玩架,而且對女生身體唔好。
男人為左女生健康,都係俾女仔口爆算喇........
兩樣都唔錯🤤☺️

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-4-8 12:45 發表 查看引用來源

咁Gentleman,呢D請問有無下文呢??
蓋住對腳,師妹妳唔係瞓到撐開對脾下嘛??
有下車,冇下文
我通常個人打斜哂瞓喺人側邊,所以唔會擘開對腳,可能佢望到我走光?唔知係咪,又可能怕我凍?😅

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-4-8 13:15 發表 查看引用來源

死啦,阿星最多攬下佢,如果係唔多有禮貌或者樣衰兼核突嘅人阿星會用手踭鬆佢喎,係咪唔得珍吐民呢咁?😬
但係攬住怕唔怕比人當非禮?

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 8/4/2022 14:15 發表 查看引用來源
但係攬住怕唔怕比人當非禮?
梗係……………怕啦,邊樹有人貢大蛋㗎?😬

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-4-8 14:08 發表 查看引用來源
都係d屁股慢慢feel有硬條磨,伸手入裙摸大髀patpat,扮跌攬住摸胸嗰啲囉,返學繁忙時間,出聲會比人鬧😢
嘩,妳呢隻仲要唔出聲,咸濕佬會認住妳下次再玩架。
下次唔好喇,下次要大聲叫,一係叫唔好!!!一係叫停!!!
記住唔好兩樣一齊叫喎。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-4-8 14:08 發表 查看引用來源
兩樣都唔錯🤤☺️
玩晒兩樣,即係2Q,男人爽死,女人會被鋤死架。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-4-8 14:14 發表 查看引用來源
有下車,冇下文
我通常個人打斜哂瞓喺人側邊,所以唔會擘開對腳,可能佢望到我走光?唔知係咪,又可能怕我凍?😅
一定啦,一個瞓左既短裙妹,實在太多誘惑條件...........HAHA
其實個男人係唔係要一早落車,點知見妳瞓左所以唔落住喳,HAHA......

呢D好劇情黎架。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-4-8 14:49 發表 查看引用來源

梗係……………怕啦,邊樹有人貢大蛋㗎?😬
女生瞓得冧隨時流口水,一陣瞓大脾,會唔會流完一褲濕晒惹人誤會呢??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆