上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-4-15 14:20 發表 查看引用來源

師兄,戲院重開,可以睇戲,而家可以食爆谷同腸,之後才晚餐。
我先唔會食嘢

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-4-15 17:16 發表 查看引用來源
我先唔會食嘢
師妹,不如講,有機會又難得見,仲會唔會花時間去戲院?
我有機會見,都唔會去戲院睇多元宇宙,直接去左搓人乳頭啦。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-4-15 17:25 發表 查看引用來源

師妹,不如講,有機會又難得見,仲會唔會花時間去戲院?
我有機會見,都唔會去戲院睇多元宇宙,直接去左搓人乳頭啦。
我唔會冐不必要嘅險

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-4-15 19:27 發表 查看引用來源
我唔會冐不必要嘅險
其實好多人呢幾日都出去玩。
講正經做足安全措施都可以好多野玩架。😆😆

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-4-14 14:42 發表 查看引用來源

所以中環D大廈,外觀睇好靚,好多會計師,律師行都其實又迫又窄,真係陰鬼公。
但reception果位多數係OK靚架,HAHA..........
其實都唔會為左reception 上去多啲架… 不過好睇就望多幾眼啦。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-4-14 14:43 發表 查看引用來源

HAHA,身邊多左人移民,睇見佢地地方大,生活得好,都真係心郁郁,小朋友成長,有個大既地方,都真係好D架。
去到第二個地方,就要適應當地文化。小朋友就易適應啲。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-4-14 23:08 發表 查看引用來源
就嚟可以出去抖下氣啦
約緊朋友過兩個禮拜食飯。好掛住一齊吹水日子。

引用:
原帖由 sam7211 於 2022-4-15 15:36 發表 查看引用來源

希望寶寶享受完呢啲愉快體驗,再回來包膠給我們。😁
Sam師兄有冇諗去下staycation?

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-4-16 18:27 發表 查看引用來源
去到第二個地方,就要適應當地文化。小朋友就易適應啲。
對小朋友好,我個人認為最好還是美加,再來就是英國。
香港的教育太辛苦,而居住環境,同樣金額,住既地方差距亦大。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-4-16 18:29 發表 查看引用來源
Sam師兄有冇諗去下staycation?
有人STAYCATION,但呢幾日天陰陰,出去玩真係好涼快。
其實我一樣鐘意呢d天氣,4月仲有涼浸浸日子,係好難得呢~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆