上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 25/4/2022 13:17 發表 查看引用來源

無錯。
跑步果D堅吸引,我果邊,有幾個乘涼位同埋買水,就最多人打躉,真係呢~~~~我好鐘意夏天呀~~~~
呢啲真係某得輸😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-4-25 16:23 發表 查看引用來源

對於巧多男士嚟講,有靚女睇又真係巧養眼嘅。係阿星睇到某眼睇先咁麻鬼煩煩講人地啫,你話如果阿星同佢差唔多高,啲頭髮鞭鞭打落面度會唔會爽啲呢😬 ...
HAHA....... 我對長髮既女生,其實無特別好感,反而我覺得短髮既女生幾吸引添。
講開香味,夏天,女生用既唔同香水又再襲來,令我都想玩下,但究竟咩香味會吸引女生D呢??

究竟女生幾多個性格最吸引?
點解個問題係幾多個性格,唔係邊個性格呢?
因為唔同性格既女生,都總有賣點,總會吸引,但越多面,就越多變化。
博士人妻講我知,佢同SL散左了,硬件正正既佢,理應要再搵唔難,但佢反過來問我,其實,邊度可以有好男人?佢知我知,好男人邊會係SL架?但曾經沉醉過既大家都應該知,原來又正又好又砌得既男人都真係會做SL,始終會成為SL既原因太多,但可以長久既理由就只得一個。
佢講,佢都只係想要件有心有力有時間佢就會全心全意,聽到咁,我都不禁諗,其實呢D條件既男人,究竟要搵係易定難呢?市場上又多唔多呢?
至於博士人妻,唔係學歷博士,而係閱歷博士,戰力博士,我相信佢要搵,其實好快就會搵到,佢同我呻,都只係因為佢都有攰既一刻遮。

引用:
原帖由 dragonbone 於 26/4/2022 14:57 發表 查看引用來源

HAHA....... 我對長髮既女生,其實無特別好感,反而我覺得短髮既女生幾吸引添。
講開香味,夏天,女生用既唔同香水又再襲來,令我都想玩下,但究竟咩香味會吸引女生D呢?? ...
咦,原來龍師兄都係對短髮女孩情有獨鍾喎,阿星都好中意短頭髮嘅女仔,好清爽,而且好舒服,幫佢撥頭髮唔會一大抽,正。

香味呢家嘢真係見人見志,有啲女仔中意用濃香水,實行香到你鼻塞;有啲女仔中意用清清嘅花香,若有若無咁令人神暈癲倒;亦有啲女仔中意用男士香水,表現爽朗嘅氣質;更加有啲女仔唔中意搽香水,任你由頭聞到落尾佢獨有嘅香味。

香水呢家嘢,查實阿星識條鐵,只知道有得聞就用力聞,冇香水就繼續用力索其他嘅香味,阿星相信,只要努力索,一定索得出啲美好嘅味道😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-4-26 15:08 發表 查看引用來源
究竟女生幾多個性格最吸引?
點解個問題係幾多個性格,唔係邊個性格呢?
因為唔同性格既女生,都總有賣點,總會吸引,但越多面,就越多變化。
博士人妻講我知,佢同SL散左了,硬件正正既佢,理應要再搵唔難,但佢反過來問我,其實,邊度可以 ...
隨遇而安,順其自然!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-4-25 13:17 發表 查看引用來源

無錯。
跑步果D堅吸引,我果邊,有幾個乘涼位同埋買水,就最多人打躉,真係呢~~~~我好鐘意夏天呀~~~~
早幾日行山都有唔少sport bra瑜珈褲係山

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-4-23 16:49 發表 查看引用來源

係,但真係見好多吉舖,短期仲可以,長遠一定要開通番旅遊,出入境等等。

點估到香港都有大部份出街都只係香港人既日子。
至少依家香港係健康左
唔洗俾自由行扯到貴晒d野

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-4-26 16:49 發表 查看引用來源

咦,原來龍師兄都係對短髮女孩情有獨鍾喎,阿星都好中意短頭髮嘅女仔,好清爽,而且好舒服,幫佢撥頭髮唔會一大抽,正。

香味呢家嘢真係見人見志,有啲女仔中意用濃香水,實行香到你鼻塞;有啲女仔中意用清清嘅花香,若有若無咁令人神 ...
香水真係百聞不厭,而且人既嗅覺有記性,一個女生令自己心動,佢既香味體味都會記入腦。
呢種記憶,就係唔見當事人,出街如果聞到相接近,都會記番起果個人。

大部份既短髮女仔爽朗,有自己主見唔會太遷就男人而盲撐,我鐘意架。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-4-27 01:56 發表 查看引用來源
隨遇而安,順其自然!
HAHA....... 我呢個朋友食親都係好野,我又唔擔心佢。只係佢食得多,會反問,係唔係想定定地揀一件過下人世都唔得。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-4-27 09:20 發表 查看引用來源

早幾日行山都有唔少sport bra瑜珈褲係山
正想問下師兄有無好野睇??HAHA......
同埋想問下師兄,好番後,有無感覺體能上有咩轉變?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆