上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-4-27 09:21 發表 查看引用來源

至少依家香港係健康左
唔洗俾自由行扯到貴晒d野
係,我而家去商場都好行左,上山頂玩唔多人。
其實我唔介意少人,但實情香港其實唔可以無左旅遊業呢。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-4-25 13:29 發表 查看引用來源

一係早一係晏嘛師兄,跑步既人唔鐘意多人係街度既。
我都好怕避人。
我又好少一早一晚响街… 唔怪得咁少見到。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-4-25 16:08 發表 查看引用來源

家下一日熱過一日,女仔搖得一日多過一日,對於阿星嚟講,真係好………………養眼😬
咁又係。妻子都換左季,吊帶裙出動了。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-4-25 16:23 發表 查看引用來源

對於巧多男士嚟講,有靚女睇又真係巧養眼嘅。係阿星睇到某眼睇先咁麻鬼煩煩講人地啫,你話如果阿星同佢差唔多高,啲頭髮鞭鞭打落面度會唔會爽啲呢😬 ...
鞭打面都唔正。不過如果有香味,俾風吹啲頭髮埋鼻邊索下都正。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-4-26 15:08 發表 查看引用來源
究竟女生幾多個性格最吸引?
點解個問題係幾多個性格,唔係邊個性格呢?
因為唔同性格既女生,都總有賣點,總會吸引,但越多面,就越多變化。
博士人妻講我知,佢同SL散左了,硬件正正既佢,理應要再搵唔難,但佢反過來問我,其實,邊度可以 ...
有心有力有時間,重要肯花响你身上… 難揾呢。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-4-27 09:20 發表 查看引用來源

早幾日行山都有唔少sport bra瑜珈褲係山
我望到覺得佢地黐住好熱咁。

引用:
原帖由 dragonbone 於 27/4/2022 12:08 發表 查看引用來源

香水真係百聞不厭,而且人既嗅覺有記性,一個女生令自己心動,佢既香味體味都會記入腦。
呢種記憶,就係唔見當事人,出街如果聞到相接近,都會記番起果個人。

大部份既短髮女仔爽朗,有自己主見唔會太遷就男人而盲撐,我鐘意架。 ...
係,之前有位美麗令阿星難忘嘅女友,好中意用白麝香white musk嘅香水,簡單得嚟好襯佢,成日令到阿星起勢咁索,最近喺街不經意又聞到,令到阿星突然之間非常之懷念呢位女友,可惜阿星同佢無緣,只係交往咗一年咁大把,可惜可惜。

短頭髮嘅女仔或多或少都有一絲絲倔強,唔肯認輸,愛逞強好勝;骨子裡佢哋係好拍檔,只要啱佢哋脾胃,比孖寶兄弟仲要落力幫手,赴湯蹈火,正所謂:誓要去,入刀山,豪氣壯,過千萬…………完全唔會皺一皺眉頭,到最後只要攬一攬,摸一摸頭,讚一讚下佢辛苦啦,你簡直係力拔山兮氣蓋世,佢就會用一個陽光燦爛式嘅笑容,額頭微微流住汗同你話:「傻瓜!」😬

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 27/4/2022 14:24 發表 查看引用來源
咁又係。妻子都換左季,吊帶裙出動了。
簡直係可以搖嘅,唔會唔擺;口水可以流嘅,唔會唔流😬

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 27/4/2022 14:26 發表 查看引用來源
鞭打面都唔正。不過如果有香味,俾風吹啲頭髮埋鼻邊索下都正。
等阿星開番個聞頭髮班,收學費教人聞先得😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-4-27 12:13 發表 查看引用來源

正想問下師兄有無好野睇??HAHA......
同埋想問下師兄,好番後,有無感覺體能上有咩轉變?
有2個心口都幾大🤫

體重重在算唔算

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆