上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-18 22:42 發表 查看引用來源

有心理學家講,男人係玩方面出色,都係吸引女生技能之一,所以真係唔好睇小。
事實都係,條仔見親條女都剩係掛住扑野,女生只會歸類呢種男人係扑野用,無其他。
但如果去玩,去樂園或什麼地方係曾經開心過,個女生重遊舊地,掛住既都 ...
懂得玩,又玩得叻叻,起碼個人都冇咁悶

即係床上咁之嘛,玩來玩去都冇乜招數,悶死人咩

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-5-19 12:31 發表 查看引用來源

懂得玩,又玩得叻叻,起碼個人都冇咁悶

即係床上咁之嘛,玩來玩去都冇乜招數,悶死人咩
所以雖然呢度叫引人入性,但我覺得,要女生肯同自己發生關係,往往唔係講男既性能力有幾強,即必須要知,性能力唔失禮係基本要求,我都唔多講,但要令女生覺得,食到呢條仔係正野,首先必然係呢條仔有D過人之處。
而我認為,女生除左覺得同男人上床邊個正係記得自己外,係其他方面都會想起自己,先叫成功。

女生唔會只鐘意男人係一個性超人,都會要求呢個男人係其他方面仲有吸引之處。
同樣男人亦想除左性愛令女生冧自己外,女生會係其他地方一樣對自己著迷。

師妹有無玩下整野食,而家好多店都有即時整蛋糕喎。
我之前去左Time Square果度整,其實個過程幾好玩,呢個亦都係情趣。

引用:
原帖由 dragonbone 於 18/5/2022 22:42 發表 查看引用來源

有心理學家講,男人係玩方面出色,都係吸引女生技能之一,所以真係唔好睇小。
事實都係,條仔見親條女都剩係掛住扑野,女生只會歸類呢種男人係扑野用,無其他。
但如果去玩,去樂園或什麼地方係曾經開心過,個女生重遊舊地,掛住既都 ...
咁阿星就橙橙喇,又玩得唔叻,又唔叻扑嘢,乜都某,巧橙橙~~~~~😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-5-19 14:28 發表 查看引用來源

咁阿星就橙橙喇,又玩得唔叻,又唔叻扑嘢,乜都某,巧橙橙~~~~~😬
師兄把口勁就得夠啦。
有時出去應酬,又或同人交流,點解D女下屬,秘書會迷左上司,因為上司真係會有佢地既魅力,講野吸引又轉數快,都係賣點架師兄。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-18 22:42 發表 查看引用來源

生活又唔係只得床。

引用:

生活又唔係只得床。

引用:
原帖由 degree06 於 2022-5-19 17:30 發表 查看引用來源

生活又唔係只得床。
咁我地有1/3時間係床既,即如果旁邊有條女都幾爽架。
如果隔離緊時隔離瞓左條女仲爽添架,之前有提過,但真係諗起都...........

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-5-19 14:28 發表 查看引用來源

我唔信囉😆
起碼你有樣嘢叻😆 寫三級故仔

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-19 13:00 發表 查看引用來源

所以雖然呢度叫引人入性,但我覺得,要女生肯同自己發生關係,往往唔係講男既性能力有幾強,即必須要知,性能力唔失禮係基本要求,我都唔多講,但要令女生覺得,食到呢條仔係正野,首先必然係呢條仔有D過人之處。
而我認為,女生除左覺 ...
又蛋糕?
同邊個整咁sweet sweet ?

引用:
原帖由 Katrinacat 於 19/5/2022 19:43 發表 查看引用來源

我唔信囉😆
起碼你有樣嘢叻😆 寫三級故仔
阿吉貓真係睇唔清楚,阿星果啲係愛情故事嚟㗎😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆