上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-5-21 02:24 發表 查看引用來源

如果而家再有靚女整蛋糕比你,總之唔好只係好似n 年前咁只食蛋糕呀!要好好報答人呀!
cat姐識整咩蛋糕?

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-5-21 02:24 發表 查看引用來源

如果而家再有靚女整蛋糕比你,總之唔好只係好似n 年前咁只食蛋糕呀!要好好報答人呀!
cat姐識整咩蛋糕?

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-5-21 02:19 發表 查看引用來源

又要甜又要咸

但呀師兄喜歡激情,要加埋辣至得 ,有spice girl feel 女主角
HAHA......正女生我就鐘意架啦。
激情呢下,係後生先玩得多遮,而家仲邊敢啊。
但毫無疑問,勇於表達,又或鐘意咩都試同玩既女生,係主動性強,係刺激得多。
即就好似我地男人同女生一齊去玩,或去試唔同新野時,女生究竟仲貪玩過你一枝箭衝左去,定還是咩都講怕唔敢,我更喜歡前者既大膽莽為。雖然我明女仔有D天生會比較細膽,但被動既女生,往往係呢方面會被主動出擊既女生搶去光芒。

引用:

師妹,究竟女生真係主動時,邊句係純分享,邊樣係仲想有下文,今時今日既我都唔敢100%肯定到架。
但有點我肯定既係,自己時刻要保持吸引女生主動既本事係真既。

早幾日見我表哥,佢出名型開,半年前同佢飲野,佢望完我之後原來將我當目標,半年後今日再見,條友fit左勁多,仲同我分享而家點樣操,體脂仲去到18%,痴線.......... 雖知我呢半年hea左.............. 當堂男人之間既潛意識角力出現左,我都要加把勁先得。

註: 我表哥佢係堅型既,即我同佢出去,女生係完全目光投射佢方向,當我透明。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-5-21 08:31 發表 查看引用來源

激 是這晚夜色 是你我目的 你的我的眼色角色是多麼激😬
HAHA...... 師兄唱呢首我識,我地係唔係同年代架喂。
記住而家對後生女,點都要識首Boss啦,HAHA.......

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-5-21 08:39 發表 查看引用來源

阿吉貓識得spice girls ,阿星見過碧咸兩公婆,當時佢老婆仲係啱啱大肚,阿星地同佢哋一齊行吧打時裝店………………阿星嘅意思係佢哋有佢哋行,阿星地有阿星地行,一齊喺同一間吧打時裝店度行啫😬 ...
師兄,碧咸老婆大肚都真係10幾年前喎,講真,果時既碧咸最型,打機最鐘意用佢,雖然佢速度唔快又無突破力,但佢既斬波能力真係超勁,果時試問有邊個唔鐘意英格蘭打世盃,雖然次Q次都係雷聲大雨點小。

引用:
原帖由 dragonbone 於 23/5/2022 11:30 發表 查看引用來源

HAHA...... 師兄唱呢首我識,我地係唔係同年代架喂。
記住而家對後生女,點都要識首Boss啦,HAHA.......
哎…………阿星已經暴露哂阿星嘅年齡喇,啲新歌真係唔識佢,阿星完完全全追唔上啲妹妹仔嘅品味😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 23/5/2022 11:34 發表 查看引用來源

師兄,碧咸老婆大肚都真係10幾年前喎,講真,果時既碧咸最型,打機最鐘意用佢,雖然佢速度唔快又無突破力,但佢既斬波能力真係超勁,果時試問有邊個唔鐘意英格蘭打世盃,雖然次Q次都係雷聲大雨點小。 ...
哈哈,當時佢仲係長毛,不過阿星其實望唔到佢,剩係望住個深棕色短髮嘅雀斑大肚鬼妹,當時喺度諗:邊個嚟嘅呢?咁靚,大肚都仲咁好身材😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-5-23 11:58 發表 查看引用來源

哎…………阿星已經暴露哂阿星嘅年齡喇,啲新歌真係唔識佢,阿星完完全全追唔上啲妹妹仔嘅品味😬
師兄,而家後生果D,係去M記買個餐送俾人食當支持,買黑人牙膏去捐俾人,又或買200蚊豬肉架,你有無先?
但再後生果D,細個果D,又另一玩法,我都跟唔上。
所以我都係追唔到後生女,我鐘意熟女多D。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-5-23 12:00 發表 查看引用來源

哈哈,當時佢仲係長毛,不過阿星其實望唔到佢,剩係望住個深棕色短髮嘅雀斑大肚鬼妹,當時喺度諗:邊個嚟嘅呢?咁靚,大肚都仲咁好身材😬
當年係唔係Spicy Girl?我無記錯我鐘意架,點知一下唔該都無個Victoria就同碧咸行埋左,快手到呢~~~~
之後隊Spicy Girl都散散地。

講開靚女,早排係lego shop我見到周汶錡,靚得黎夠高,師兄一定鐘意。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆