上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 24/5/2022 17:53 發表 查看引用來源

香港版碰瓷黨,呢間野有排被人唱啦~~~~
原本唔知都搞到洗版.........

當事人一件事,其實睇D人再出黎抽水先核突..........
係呀,塘邊鶴多咀過當時人,少少嘢拆天咁大聲,咁擔心唔好放出嚟啦😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-5-24 19:24 發表 查看引用來源

哈哈哈,難得龍師兄肯同阿星一個型男加個星叔叔去M記儲貼紙,去去去😬
個社會好似興既野去番20年前,食野換明星卡,明星貼紙,真係夠簡單同懷舊。

唔知大家睇左Top Gun未?
有人說男人的浪漫,但我想講既係,其實可以keep到好似Tom Cruise,其實何嘗唔係我地男人的浪漫,須知佢而家已經59歲,Top Gun既彈起,到Mission Impossible既型,佢唔高大,但keep得實在係好。
咁唔好太遠,就雷神呢,如果大家睇過佢最新既Trailer,38歲既佢真係型爆,要知道,長keep咁既身型,真係唔容易,師兄們都努力加油~~~~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-25 17:19 發表 查看引用來源
唔知大家睇左Top Gun未?
有人說男人的浪漫,但我想講既係,其實可以keep到好似Tom Cruise,其實何嘗唔係我地男人的浪漫,須知佢而家已經59歲,Top Gun既彈起,到Mission Impossible既型,佢唔高大,但keep得實在係好。
咁唔好太遠,就 ...
我唔識欣賞tom cruise

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-5-24 12:12 發表 查看引用來源

當年佢仲係啦,大咗肚,應該都有6-7個月,短頭髮,著住黑色一件頭短裙,雖然佢係隆胸,不過當時個樣係幾靚。後來女友同阿星講:「你見唔見到碧咸幾靚仔呀?」阿星望望佢,發覺原來女人真係會只望男人,而男人真係會只望女人嘅😬 ...
乜原來仔真係覺得victoria靚㗎?!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-23 11:30 發表 查看引用來源

HAHA...... 師兄唱呢首我識,我地係唔係同年代架喂。
記住而家對後生女,點都要識首Boss啦,HAHA.......
好似係對住咩年紀嘅女性,都要識下咩話嘅歌😜

引用:
原帖由 doubling 於 2022-5-25 17:22 發表 查看引用來源

我唔識欣賞tom cruise
HAHA,如果佢有1.8米,會唔會好好多?

引用:
原帖由 doubling 於 2022-5-25 17:25 發表 查看引用來源

好似係對住咩年紀嘅女性,都要識下咩話嘅歌😜
請問識妳,妳又最鐘意聽咩歌先?

引用:
原帖由 dragonbone 於 25/5/2022 17:09 發表 查看引用來源

個社會好似興既野去番20年前,食野換明星卡,明星貼紙,真係夠簡單同懷舊。
有閃咭的確係令人好想換嘅,以前冇手機,閃咭貼紙呢啲就係阿星當時嘅手機啦😬

引用:
原帖由 degree06 於 2022-5-21 12:27 發表 查看引用來源
cat姐識整咩蛋糕?
唔洗識整。
最緊要識食

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆