上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-25 17:19 發表 查看引用來源
唔知大家睇左Top Gun未?
有人說男人的浪漫,但我想講既係,其實可以keep到好似Tom Cruise,其實何嘗唔係我地男人的浪漫,須知佢而家已經59歲,Top Gun既彈起,到Mission Impossible既型,佢唔高大,但keep得實在係好。
咁唔好太遠,就 ...
又講靚仔靚佬

我最鍾意

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-23 11:21 發表 查看引用來源

HAHA......正女生我就鐘意架啦。
激情呢下,係後生先玩得多遮,而家仲邊敢啊。
但毫無疑問,勇於表達,又或鐘意咩都試同玩既女生,係主動性強,係刺激得多。
即就好似我地男人同女生一齊去玩,或去試唔同新野時,女生究竟仲貪玩過 ...
你講果種女生,真係個氣場都唔同啲,感覺令人好正面積極。
咁…. 佢哋床上又主唔主動呢?試吓呢個姿勢、果個姿勢咁呢?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-23 11:27 發表 查看引用來源

師妹,究竟女生真係主動時,邊句係純分享,邊樣係仲想有下文,今時今日既我都唔敢100%肯定到架。
但有點我肯定既係,自己時刻要保持吸引女生主動既本事係真既。

早幾日見我表哥,佢出名型開,半年前同佢飲野,佢望完我之後原來將 ...
唔係掛!你咁醒又叻叻,女生想點你居然唔100% 肯定到?冇理由嘅….

喂喂喂!表哥仔咁正🥰 又fit 又型😍😍😍😍

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-5-24 16:40 發表 查看引用來源

得得B又話整爛一個要$30000幾,真係正所謂眼看手勿動,掂下爛咗賠到甩褲😬
唔好呀!公眾場所唔好甩褲呀!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-23 15:51 發表 查看引用來源

師兄,而家後生果D,係去M記買個餐送俾人食當支持,買黑人牙膏去捐俾人,又或買200蚊豬肉架,你有無先?
但再後生果D,細個果D,又另一玩法,我都跟唔上。
所以我都係追唔到後生女,我鐘意熟女多D。 ...
哎呀!點會追唔到後生女,咁易氹。
係龍兄唔追之嘛。

梗係熟女好玩,見識廣闊啲,話題都多啲啦!挑戰性又高些

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-5-25 20:26 發表 查看引用來源

有閃咭的確係令人好想換嘅,以前冇手機,閃咭貼紙呢啲就係阿星當時嘅手機啦😬
到我小朋友大,其實佢地對明星既卡興趣唔係好大。
但佢地要求都好高,要個偶像真係唱得跳得多才多藝,視為目標咁,我係男人,又從來無呢D野。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-5-26 03:26 發表 查看引用來源

又講靚仔靚佬

我最鍾意
做雷神既Chris,其實我覺得幾型,佢太大隻反而唔型,但佢係少數handle長髮都唔差既。
當然,靚仔仲有好多。
我另一半先講,早排歐洲消防局義賣月曆籌款,好有意義,點知一睇,條條佬都赤裸既喂,仲合情合理拎住條大水喉添,真係呢.......

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-5-26 03:31 發表 查看引用來源

你講果種女生,真係個氣場都唔同啲,感覺令人好正面積極。
咁…. 佢哋床上又主唔主動呢?試吓呢個姿勢、果個姿勢咁呢?
又無絕對,貪玩同真係咩都試既女生,又唔一定對性好主動,我覺得啦下。
而我遇果個就......比較進取既。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-5-26 03:46 發表 查看引用來源

哎呀!點會追唔到後生女,咁易氹。
係龍兄唔追之嘛。

梗係熟女好玩,見識廣闊啲,話題都多啲啦!挑戰性又高些
真心我對輕熟或熟既女人份外有好感。
後生女當然係正,但....... 我知其他師兄忍到,我忍唔到遮,我意思如果佢仲要思想唔成熟。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-5-26 03:35 發表 查看引用來源

唔係掛!你咁醒又叻叻,女生想點你居然唔100% 肯定到?冇理由嘅….

喂喂喂!表哥仔咁正🥰 又fit 又型😍😍😍😍
其實工作真係好緊要,佢份工要見人,要同人傾時不落下風,又要表現得有見識,自然對本身身型有要求,加上佢識著衫同夠健康,其實同佢一齊出去,做咩都著數D架。即唔知師妹有無見過D男人,真係女人對住佢會語調唔同D,態度客氣左,佢就有呢個能力。

我地去玩飲野,佢堅有女埋身,我通常都睇戲多架。

女生想點,HAHA...... 我都係謙虛D好。
但最近有D有趣野發生,遲D分享。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆