上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-26 11:02 發表 查看引用來源

做雷神既Chris,其實我覺得幾型,佢太大隻反而唔型,但佢係少數handle長髮都唔差既。
當然,靚仔仲有好多。
我另一半先講,早排歐洲消防局義賣月曆籌款,好有意義,點知一睇,條條佬都赤裸既喂,仲合情合理拎住條大水喉添,真係呢..... ...
前幾年袋鼠國都有出消防局月曆,正到呢!唔止爆晒肌,又靚仔,條褲褲仲要拉到好低位㗎😍🥰🥰🥰🥰

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-26 11:04 發表 查看引用來源

又無絕對,貪玩同真係咩都試既女生,又唔一定對性好主動,我覺得啦下。
而我遇果個就......比較進取既。
嘩啦啦!你簡直係人生勝利組啦!
進取🤫🤫🤫🤫 其他Ching 聽到,巧葡萄

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-26 11:06 發表 查看引用來源

真心我對輕熟或熟既女人份外有好感。
後生女當然係正,但....... 我知其他師兄忍到,我忍唔到遮,我意思如果佢仲要思想唔成熟。
湊女咁…. 或者有些Ching 就係喜歡後生女,慢慢調教

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-25 19:18 發表 查看引用來源

HAHA,如果佢有1.8米,會唔會好好多?
就算有1.8米,都唔會有咩改變唔鍾意佢呢款

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-25 19:19 發表 查看引用來源

請問識妳,妳又最鐘意聽咩歌先?
我咩歌都聽㗎⋯睇心情咋

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-5-26 12:03 發表 查看引用來源

前幾年袋鼠國都有出消防局月曆,正到呢!唔止爆晒肌,又靚仔,條褲褲仲要拉到好低位㗎😍🥰🥰🥰🥰
係,呢班友基本唔做消防,都應該大把世界~~~~
咩野火都救得到。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-5-26 12:05 發表 查看引用來源

嘩啦啦!你簡直係人生勝利組啦!
進取🤫🤫🤫🤫 其他Ching 聽到,巧葡萄
好動既女生,有部份好清楚明白主動爭取先係皇道。
即好似成日講,3個女生一齊,一個靚得黎被動,一個好動活躍又主動既,通常都最搶眼,如果佢地會明示暗示都好快有收穫,咁第3個呢?衰D講,3人行既女生總有個會被比下去,我唔係講佢無人留意,但唔會係最搶鏡,我既圈子好多時都係咁樣。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-5-26 12:08 發表 查看引用來源

湊女咁…. 或者有些Ching 就係喜歡後生女,慢慢調教
後生女我覺得青春有活力,皮膚滑同肌肉富彈性係真,咁後生女既賣點,就係青春。
但........我真係唔鐘意不懂人情世故。
我成日都講我做唔到老師,我唔得循循善誘,我只會體罰。

引用:
原帖由 doubling 於 2022-5-26 15:40 發表 查看引用來源

就算有1.8米,都唔會有咩改變唔鍾意佢呢款
一句,俾件好既例子黎先唔該。

引用:
原帖由 doubling 於 2022-5-26 15:41 發表 查看引用來源

我咩歌都聽㗎⋯睇心情咋
師妹有無聽樂團,有無入門好介紹?HAHA......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆