上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-5-29 02:41 發表 查看引用來源

眼罩試過啦!但我又唔覺得係體罰⋯⋯奴feel 多啲

按摩咁正都算體罰?直頭係5 星級服務添喎❤️
按摩時+人肉棒放入門口兩吋位唔郁,硬住齋插唔郁咁keep住按摩,個女會忍唔住郁下半身,男問好想?女既又鬥氣,男既就只按摩,都幾體罰架。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-5-29 02:46 發表 查看引用來源

我覺得係用 vibrator 震到升仙果個moment, 男生仲特登將佢再壓實啲,㩒到實一實丶夾到冇得走⋯⋯果下真係要打枕頭
我見有隻平身既vibrator,好玩,就係男既插洞同時個vibrator仍放豆豆位震,雙重夾擊,女既叫都唔俾停,直到啞左先放過。

引用:
原帖由 dragonbone 於 28/5/2022 17:14 發表 查看引用來源

我夢想都係為淫民請命,大家都差不多。
咦,阿星細個想搓淫㗎,可能搓得多最後手軟先某去做搓淫😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-29 12:05 發表 查看引用來源

我見有隻平身既vibrator,好玩,就係男既插洞同時個vibrator仍放豆豆位震,雙重夾擊,女既叫都唔俾停,直到啞左先放過。
男都覺好玩啦!雙重夾擊,會不停收縮收緊…. 小心忍唔住爆呀喂!

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-5-29 16:50 發表 查看引用來源

咦,阿星細個想搓淫㗎,可能搓得多最後手軟先某去做搓淫😬
搓淫都俾你諗到,咁正,HAHA.......
我堅有諗過做消防,感覺上真係可以救到人嘛。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-5-29 20:29 發表 查看引用來源

男都覺好玩啦!雙重夾擊,會不停收縮收緊…. 小心忍唔住爆呀喂!
會被女生夾爆呢下野都好多年前,而家邊有咁易,HAHA.....
但令女人爽到死死下就幾時感覺都咁一流。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-30 11:50 發表 查看引用來源

會被女生夾爆呢下野都好多年前,而家邊有咁易,HAHA.....
但令女人爽到死死下就幾時感覺都咁一流。
收到收到!知你叻啦!

你咁回覆,可能吸引到好多師妹pm 你🤭🤭

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-5-30 13:17 發表 查看引用來源

收到收到!知你叻啦!

你咁回覆,可能吸引到好多師妹pm 你🤭🤭
唔係呢個意思。
講真,係網上講自己點樣勁,令女生點樣爽,邊個唔識講,係有幾多人做到遮。
但最近試下新野,又真係好似work work地,我意思.....對方真係投晒降,我覺得係OK遮。

講下男人的浪漫先。
唔知大家睇左Top Gun未?又或會唔會睇,如果未,又會睇,就真係要睇Imax版,小弟睇前掃左次Top Gun1,家陣睇完Top Gun2,你話小朋友情意結好,又或男人就係鐘意飛機大炮打仗好,呢套Top Gun2都真係超正。
如果你有套好音響,日後佢會係你既指定收藏之一添。
咁Tom Curise仲型唔型呢?59歲大叔,已唔係用型唔型黎形容,而係佢果陣佬味你會buy佢有努力keep好。
記得doubling師妹對佢感覺麻麻,我又唔會為Tom Curise平反,但我覺得,只要鐘意音響,飛機空戰,又或懷念F.14既lock on音調,男人,點會唔鐘意呢~~~~

Top Gun2,絕對係男人的浪漫,事實又有邊個男人唔想係女人心裡既Top Gun2呢?點解2?因為第2Q都可以仍然係女人心裡既Top Gun,呢個男人都應該有D料掛~~~~

引用:
原帖由 dragonbone 於 30/5/2022 16:48 發表 查看引用來源
講下男人的浪漫先。
唔知大家睇左Top Gun未?又或會唔會睇,如果未,又會睇,就真係要睇Imax版,小弟睇前掃左次Top Gun1,家陣睇完Top Gun2,你話小朋友情意結好,又或男人就係鐘意飛機大炮打仗好,呢套Top Gun2都真係超正。
如果你有 ...
龍師兄講開男人的浪漫,阿星覺得又嚟跟龍師兄付庸風雅一下先得。男人嘅浪漫有時可能真係好簡單直接,可以係一副絕版嘅高逹Rx-78模型;可以係一首年輕時候沉迷嘅一首歌;更加可以係一本多年嘅舊本地漫畫。

無論點都好,男人嘅浪漫,好多時只有同係男人嘅同類先至會明白,先至會知道,先至會會心微笑,女士,當然都會有佢哋嘅浪漫,一頓燭光晚餐,一紮鮮花,或者係一首詩,可能都會令到女士小咀微微上揚,忍唔住掩咀,然後嗔話你個男人真衰。

而男人的浪漫,去到最後,不得不提一提浪漫嘅至尊,呢個浪漫,姑勿論你中意與否,係男係女,浪唔浪漫都好,都一定有見過,有聽過,或者有接觸過。男人浪漫嘅情懷,對女人嚟講,可能不值一哂,因為男人喺女人嘅眼入面,點都有啲大細路嘅一面令到女人笑住嚟嘆氣,而且好多時男人嘅執著,對於女人,都幾不可思議,所以男人的浪漫,對於女人,係一樣好難明白而又解釋唔到嘅嘢。最後一樣男人的浪漫,對你,對我,對她,對他,都有唔同嘅含義,你,又會為呢種浪漫貫上一個點樣嘅意義呢?

男人的浪漫,就係豆腐火腩飯。😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆