上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-5-30 17:08 發表 查看引用來源

龍師兄講開男人的浪漫,阿星覺得又嚟跟龍師兄付庸風雅一下先得。男人嘅浪漫有時可能真係好簡單直接,可以係一副絕版嘅高逹Rx-78模型;可以係一首年輕時候沉迷嘅一首歌;更加可以係一本多年嘅舊本地漫畫。

無論點都好,男人 ...
一頓燭光晚餐,一紮鮮花,或者係一首詩,可能都會令到女士小咀微微上揚….

死囉!我突然之間覺得自己唔係女人….

引用:
原帖由 Katrinacat 於 30/5/2022 21:57 發表 查看引用來源

一頓燭光晚餐,一紮鮮花,或者係一首詩,可能都會令到女士小咀微微上揚….

唔揀要,阿吉貓話自己係女仔呢度嘅師兄應該都唔會介意😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-5-30 23:45 發表 查看引用來源

唔揀要,阿吉貓話自己係女仔呢度嘅師兄應該都唔會介意😬
性格似男人,兇神惡殺唔溫柔,唔會為一頓燭光晚餐或花花而笑,身形仲要成個男人嘅大山婆…..冇師兄鐘意囉

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-5-30 17:08 發表 查看引用來源

龍師兄講開男人的浪漫,阿星覺得又嚟跟龍師兄付庸風雅一下先得。男人嘅浪漫有時可能真係好簡單直接,可以係一副絕版嘅高逹Rx-78模型;可以係一首年輕時候沉迷嘅一首歌;更加可以係一本多年嘅舊本地漫畫。

浪漫是… 陪她看一套迪迪尼卡通片…

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-5-31 01:43 發表 查看引用來源

性格似男人,兇神惡殺唔溫柔,唔會為一頓燭光晚餐或花花而笑,身形仲要成個男人嘅大山婆…..冇師兄鐘意囉
Kat姐有冇心目中很浪漫既事呢…?

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-5-31 01:43 發表 查看引用來源

好似我的野蠻女友

引用:
原帖由 Katrinacat 於 31/5/2022 01:43 發表 查看引用來源

好似廸廸尼套魔法滿屋個二家姐咁?😬

引用:

男人的浪漫就係男人先明既野。
當然,有女人可以闖入,仲居然樂在其中,其實男人會驚喜莫明。
我以前試過係外國射槍玩飛碟靶,開既係散彈槍,每次入兩粒,後座力大,威力亦大。
我見過有女生一齊玩,果個就係我同學,我對佢即時另眼相看,同樣,打機都係。
我講既只係其中一樣男人的浪漫而被女生闖入,我覺得都係一種浪漫。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-5-30 21:57 發表 查看引用來源

係我老土定而家唔興?
乜同女生食一餐浪漫既,唔係好環境加鮮花架咩??HAHA,有埋小禮物仲好添啦,係嘛?
小弟少買花,買禮物代替既多。

引用:

可以男人成咁既女生,都幾特別,我識既人唔多,師妹呢隻type真係夠突出喎。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆