上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-5-31 11:44 發表 查看引用來源

好似廸廸尼套魔法滿屋個二家姐咁?😬40084985
可能係She Hulk果隻........識條仔係佢抱起條仔。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 31/5/2022 10:36 發表 查看引用來源
浪漫是… 陪她看一套迪迪尼卡通片…
咁講阿星老婆一啲都唔浪漫,次次阿星睇廸廸尼卡通喊到收唔到聲嘅時候,佢都係望住阿星,然後話:「男人老喵,邊有男人喊到好似你咁,似笑多過似喊㗎?」無奈……………😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-5-31 11:44 發表 查看引用來源

好似廸廸尼套魔法滿屋個二家姐咁?😬40084985
做乜放我張相出嚟嚇人呀!

引用:
原帖由 Katrinacat 於 31/5/2022 20:40 發表 查看引用來源

做乜放我張相出嚟嚇人呀!
呢個好嘢嚟㗎,阿吉貓真係呢類型嘅話簡直就係人間極品,幾多人恨都恨唔到呀😬

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-5-31 10:37 發表 查看引用來源
Kat姐有冇心目中很浪漫既事呢…?
冇喎😩

不過,查實我喜歡激情多啲😬😬😬😬😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-31 14:51 發表 查看引用來源

男人的浪漫就係男人先明既野。
當然,有女人可以闖入,仲居然樂在其中,其實男人會驚喜莫明。
我以前試過係外國射槍玩飛碟靶,開既係散彈槍,每次入兩粒,後座力大,威力亦大。
我見過有女生一齊玩,果個就係我同學,我對佢即時另眼 ...
喂!正呀!邊度有得玩!?

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-5-31 23:26 發表 查看引用來源

喂!正呀!邊度有得玩!?
Target Shooting? 係Canada既Surrey,朋友有牌,可以玩手槍射靶同射飛碟,當然係帶埋我去我先有得玩。
可惜尋日睇新聞,Canada個總理好似想立法,唔俾再亂買槍了。
當然我其實係贊成,我唔明平民點解可以有槍。

其實女生可以溶入男人浪漫既世界,係會份外加分,呢樣係真。

有趣戲名分享:

鄰家女孩好雙乳
愈浪漫愈快硬
住家淫娃咬節瓜
放左學,嘆返獲
三皇一后知多少
真金不迫紅爐火,真波不怕任你摸!
男人老狗鳥不起
簫塞豐乳中
吹蕭一刻直不甩
Do野雄心之 射野比天高
大圍三姑三圍大
廿二世紀插人兩鑊
博愛歡樂性濫交
淫眼碌碌逐個郁
千金難買插得深
你淫我賤佢夠寸
失驚毛神奔走痕
仙樂歌聲處處淫
哥要妹乳乳相逼,妹要哥鞭鞭有力
射屌英雄傳之直搗黃蓉
o架妹大戰機械獸

有人講,新冠令男性性能力會下降。
睇新聞,講英國猴痘好多人中,而家呼籲唔好扑野,扑野會有危險。
嘩....... 香港真係唔好有猴痘個案啊。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-6-1 17:30 發表 查看引用來源

有人講,新冠令男性性能力會下降。
睇新聞,講英國猴痘好多人中,而家呼籲唔好扑野,扑野會有危險。
嘩....... 香港真係唔好有猴痘個案啊。 ...
係唔好有猴痘個案啊😣😖唔係會折磨成世!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆