上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-6-6 12:15 發表 查看引用來源

係外國,又真係會隨性得多,可能無人識無人理,其實去旅行都會咁,即好似去外地可以充電,而且玩從未玩過既遊戲,係最正既。
一齊出trip, 朝夕相處, 加上在外總會互相照顧,⋯又歐洲咁浪漫,咁樣⋯好難冇下集丶下下集

同一間酒店,隔離房,龍兄巧多機會喎

快啲快啲

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-6-6 19:07 發表 查看引用來源
去到外國落bar都唔錯。
鬼佬落bar,佢地真係唔識既都可以搭訕,呢樣野我係最少做。
但其實出去玩,最緊要開心,當然都要安全,其實前後為左歐洲條線我都去左好多次,每次都好enjoy。當然,可以好似今次咁,同女下屬一齊係少有既。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-6-6 23:48 發表 查看引用來源

一齊出trip, 朝夕相處, 加上在外總會互相照顧,⋯又歐洲咁浪漫,咁樣⋯好難冇下集丶下下集

同一間酒店,隔離房,龍兄巧多機會喎

快啲快啲
其實又真係覺得去歐洲係幾浪漫架喎,但我貪心,我鐘意打底出發10日或以上,去唔止一個國家。
當然,我朋友又講,剩係去法國都幾日,停落黎抖下嘆下,其實仲舒服,但我未有呢個道行,覺得去得歐洲,唔英國意大利行下都唔得,但其實我最鐘意瑞士,果度真心有寧靜感覺,同美加又係另一種美。
歐洲之行好快到尾聲,同Bella,其實都係............係最開心既時候結局,個回憶永遠都係最美。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-6-6 18:57 發表 查看引用來源

行D大路,又唔怕既,我未有本事行山路。
大路都會有蛇經過

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-6-7 11:33 發表 查看引用來源

大路都會有蛇經過
有咁既事??我諗住會見到發哥喳,HAHA......
山頂多正野啊師兄,有蛇都唔怕既。

說說題外話,黎緊會有故宮物品展出,有興趣既朋友,真係要留意了,我本人就非常感興趣,就如睇Top Gun要睇IMAX版一樣。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-6-7 16:56 發表 查看引用來源
說說題外話,黎緊會有故宮物品展出,有興趣既朋友,真係要留意了,我本人就非常感興趣,就如睇Top Gun要睇IMAX版一樣。
嗯👍🏻😌故宮物品展出👍🏻佰幾蚊咋!👍🏻一定要開吓眼界👏🏻👏🏻

西九就去睇咗…🤭😅果然有西,9嘅文化…
始終都覺得"西"好睇,有文化特色!👍🏻

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-6-7 17:00 發表 查看引用來源

嗯👍🏻😌故宮物品展出👍🏻佰幾蚊咋!👍🏻一定要開吓眼界👏🏻👏🏻

西九就去睇咗…🤭😅果然有西,9嘅文化…
始終都覺得"西"好睇,有文化特色!👍🏻 ...
係,呢D野真係要睇,陶冶性情當然要全面,地點唔係有齊西、九既地方點得,個名仲要係M+,男人最怕M到,但加多幾日咩?就最正嘞,我敢講M+西九改呢個名既人係好有文化。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-6-7 17:50 發表 查看引用來源

係,呢D野真係要睇,陶冶性情當然要全面,地點唔係有齊西、九既地方點得,個名仲要係M+,男人最怕M到,但加多幾日咩?就最正嘞,我敢講M+西九改呢個名既人係好有文化。 ...
😌我比較鐘意尼張👍🏻

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-6-7 18:12 發表 查看引用來源

😌我比較鐘意尼張👍🏻
Sorry師兄你講緊咩?我miss左?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆