上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

好耐無上黎,見到有更新追下先

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-6-10 17:46 發表 查看引用來源
說畢這句,我都放過已全身是汗的Bella,待我都抖夠就起身,將已熟睡的她抱起放在床上,拿著過了暖水的毛巾印印Bella身就為她蓋好被了,我嘛,沖沖身就返上床,和Bella一同全裸的休息了,其實同Bella一起後,我們每次都是全裸睡覺的,因為 ...
兩個人享受做愛… 很令人回味!

Bella實在很可愛,很吸引。

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2022-6-11 08:40 發表 查看引用來源
好耐無上黎,見到有更新追下先
師兄近排忙嘛?
話咁快就6月中,好快7月,有無plan會去邊度玩下呢。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-6-12 09:28 發表 查看引用來源
兩個人享受做愛… 很令人回味!

Bella實在很可愛,很吸引。
我對後生女興趣一般,但Bella係非一般少女,其實女生識了解男人諗咩,都幾左右雙方關係。
奇怪,我放幅圖唔大,我見其他人放,好大張既喂。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-6-13 11:05 發表 查看引用來源

我對後生女興趣一般,但Bella係非一般少女,其實女生識了解男人諗咩,都幾左右雙方關係。
奇怪,我放幅圖唔大,我見其他人放,好大張既喂。 ...
哈哈。張圖upload時縮細左咁。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-6-13 12:55 發表 查看引用來源
哈哈。張圖upload時縮細左咁。
HAHAKAKA,等我搞搞佢先。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-6-13 11:03 發表 查看引用來源

師兄近排忙嘛?
話咁快就6月中,好快7月,有無plan會去邊度玩下呢。
星期五會一齊放假開心下

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2022-6-13 17:24 發表 查看引用來源
星期五會一齊放假開心下
聽到都開心呢!

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2022-6-13 17:24 發表 查看引用來源
星期五會一齊放假開心下
師兄有咩玩先??
介紹下好喎。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-6-13 19:05 發表 查看引用來源
聽到都開心呢!
我都講件有趣事。

最近同小朋友去學野,真係最好睇係咩?係所有人妻少婦都好專心咁照顧小朋友準備果下,當小朋友落晒場,佢地會不約而同地坐埋一邊玩手機,嘩,要長腿有長腿,要露肩有露肩,真係幾正都有。
話說同個教練傾開之後既特訓班,傾傾下後面有個人妻等緊,佢有野問,教練同我傾完就同佢傾,我望一望,真係索靚正,連小朋友都高大,最初不以為然,後黎見到位幾高既明星,先知原來呢位靚靚人妻既老公就係佢。

嘩,真係帶小朋友上堂係好開心架。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆