上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

另外一提,男人的浪漫可以有好多種,但要數女生最唔明,先夠鮮明既一種。
Top Gun2外,再黎當然火得緊要既幪面超人 Black Sun,我估問10個女人9.5個都唔識,但如果曾經發個夢既男孩,一半以上都可能有印象。
我認我out,但佢2022年既trailer大家睇左未先?未就唔夠in喇............

https://www.youtube.com/watch?v=--mr7TJklsw

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-6-14 11:59 發表 查看引用來源

我都講件有趣事。

最近同小朋友去學野,真係最好睇係咩?係所有人妻少婦都好專心咁照顧小朋友準備果下,當小朋友落晒場,佢地會不約而同地坐埋一邊玩手機,嘩,要長腿有長腿,要露肩有露肩,真係幾正都有。
話說同個教練傾開之後 ...
哈哈。等我以為明星既老婆多數唔靚既添。

師兄真係望都望唔晒…

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-6-14 12:18 發表 查看引用來源
另外一提,男人的浪漫可以有好多種,但要數女生最唔明,先夠鮮明既一種。
Top Gun2外,再黎當然火得緊要既幪面超人 Black Sun,我估問10個女人9.5個都唔識,但如果曾經發個夢既男孩,一半以上都可能有印象。
我認我out,但佢2022年既 ...
我妻子就一定要睇巴斯光年…

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-6-14 13:59 發表 查看引用來源
哈哈。等我以為明星既老婆多數唔靚既添。

師兄真係望都望唔晒…
其實學既野唔同,D人妻既打扮都好唔同。
游水既,人妻衣著會街坊D,因為通常住附近,而且泳池唔會凍,人字拖就出黎。
如果係學芭蕾舞,放低小朋友已行街,就可能好少少,但行左去就無野睇。
咁學溜冰,音樂,有時又會係附近,或唔走,先多野睇,而且會打扮一下。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-6-14 14:00 發表 查看引用來源

我妻子就一定要睇巴斯光年…
正喎。
但Top Gun後我都好似無咩想睇住........
恐龍我興趣又唔大。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-6-14 12:18 發表 查看引用來源
我認我out,但佢2022年既 ...
👍🏻👍🏻正野😏🥳好睇…童年時代…👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻😅😯🗣️正~呀!

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-6-14 16:52 發表 查看引用來源

👍🏻👍🏻正野😏🥳好睇…童年時代…👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻😅😯🗣️正~呀!
師兄都識??
有炓到喎,最正係佢今次唔係搵埋D後生仔,搵左件型佬黎做,令人覺得好似唔係以前柴娃娃果隻。
日本仔D動作片好興雖然重複,但總會加插到新野。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-6-14 17:23 發表 查看引用來源

師兄都識??
有炓到喎,最正係佢今次唔係搵埋D後生仔,搵左件型佬黎做,令人覺得好似唔係以前柴娃娃果隻。
日本仔D動作片好興雖然重複,但總會加插到新野。 ...
係呀!😌日本佬好知訂😏.😁知道E+D中佬同老野嘅童年回憶😏揾$好醒👍🏻

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-6-14 18:06 發表 查看引用來源

係呀!😌日本佬好知訂😏.😁知道E+D中佬同老野嘅童年回憶😏揾$好醒👍🏻
堅型爆囉,小弟想學電單車多少都係睇完佢,當年......除左精之外,睇呢d日劇真係會上腦架。

星期四見靜靜地又分享下。
大家有無諗過移民呢?呢個話題唔hit,但就是揮之不去,身邊總有人走下一個,走下一個,當然,亦都有返黎既。
但我而家諗既,唔係為自己,而係小朋友,小朋友大,又係唔係應該為佢地諗下海外生活呢~~~~
一個唔急切,但總圍繞住我地既人生問題。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆