上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-6-23 13:04 發表 查看引用來源

要睇番大會要求
個個唔同
無錯,我都會留意,師兄如果早一步知道,麻煩都通知聲。
今次都有興趣試下。

周末分享。
尋日無意間睇左劉青雲套7年很癢。
小弟現已結婚,還記得睇呢套戲時小弟都未結婚,尋日再睇,感受都幾唔同,心態,真係會隨年齡改變。
套戲以輕鬆手法講劉結婚後的心態,我覺得非常之唔錯,加上搵黎當年仲嫩口吸引的應采兒,成熟的劉嘉玲,同我一直欣賞既安志杰,真心係有新鮮感。
未睇過可以一睇,睇過既你會揀應采兒還是劉嘉玲呢?原配蔣怡咁正都仲要揀,其實套戲要講既野仲有好多呢~~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-6-25 11:21 發表 查看引用來源
周末分享。
尋日無意間睇左劉青雲套7年很癢。
小弟現已結婚,還記得睇呢套戲時小弟都未結婚,尋日再睇,感受都幾唔同,心態,真係會隨年齡改變。
套戲以輕鬆手法講劉結婚後的心態,我覺得非常之唔錯,加上搵黎當年仲嫩口吸引的應采 ...
冇睇過添… 不過,男人有得揀,證明重有吸引力呢…

今日天氣超正! 响海邊行下都開心。不過就出成身汗。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-6-25 16:09 發表 查看引用來源
冇睇過添… 不過,男人有得揀,證明重有吸引力呢…

今日天氣超正! 响海邊行下都開心。不過就出成身汗。
有實力自然有吸引力。
以前聽講,你點知自己有水準,睇你身邊既人就知,未必啱晒,但唔錯得去邊。

加操中,大家今日出去玩都飲多d水。😊😊

教練係度嗎?
想買新鞋,有無好介紹。
😁😁

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-6-26 16:24 發表 查看引用來源

有實力自然有吸引力。
以前聽講,你點知自己有水準,睇你身邊既人就知,未必啱晒,但唔錯得去邊。

加操中,大家今日出去玩都飲多d水。😊😊
週末好好天。不過好濕唔爽。戶外行都熱。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-6-23 16:01 發表 查看引用來源

無錯,我都會留意,師兄如果早一步知道,麻煩都通知聲。
今次都有興趣試下。
我都係等朋友講
佢跟跑會收風收得快d

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-6-27 09:57 發表 查看引用來源
週末好好天。不過好濕唔爽。戶外行都熱。
HAHA,係超熱,但好正喎,我鐘意大汗既感覺,當然唔好烈日當空先去曬,真係好易中招。
我見好多女生都鐘意租場去玩伸展,呢D先至正~~~~
真係好好睇。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-6-27 14:10 發表 查看引用來源

我都係等朋友講
佢跟跑會收風收得快d
有好野麻煩通知聲。
我都想買,主要跑街用。
師兄跑時會唔會帶住水樽咁跑?
我成日諗,好似又重又唔方便。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-6-26 16:25 發表 查看引用來源
教練係度嗎?
想買新鞋,有無好介紹。
😁😁
睇你筆直
平時跑緊咩速度
我自己就美津濃/李寧

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆