上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-6-27 15:31 發表 查看引用來源

有好野麻煩通知聲。
我都想買,主要跑街用。
師兄跑時會唔會帶住水樽咁跑?
我成日諗,好似又重又唔方便。
睇距離
10k左右點都拎支水
over 20k揹水袋

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-6-27 16:35 發表 查看引用來源

睇你筆直
平時跑緊咩速度
我自己就美津濃/李寧
教練兄,我當然唔快得去邊啦,HAHA.......
我諗1600~2000左右筆直啦。
美津好嗎?咩model呢?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-6-27 16:59 發表 查看引用來源

教練兄,我當然唔快得去邊啦,HAHA.......
我諗1600~2000左右筆直啦。
美津好嗎?咩model呢?
咁大手筆😂
neo 2

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-6-27 16:37 發表 查看引用來源

睇距離
10k左右點都拎支水
over 20k揹水袋
題外話,師兄有無玩開手提機拍片,即GoPro, Instra360果D,我有興趣想入手,但睇左片,好似各有各好,但都好似好快overheat,唔知真定假。
我唔係要黎拍運動時用,係family day去玩時用。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-6-27 17:01 發表 查看引用來源

咁大手筆😂
neo 2
喂,唔係大手筆,係唔識喳,所以先問問,唔係一定貴就係好架嘛,係唔係先。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-6-27 17:02 發表 查看引用來源

題外話,師兄有無玩開手提機拍片,即GoPro, Instra360果D,我有興趣想入手,但睇左片,好似各有各好,但都好似好快overheat,唔知真定假。
我唔係要黎拍運動時用,係family day去玩時用。 ...
用緊一定會熱
不過依家30幾度就更加熱😂
可以試下玩

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-6-27 17:03 發表 查看引用來源

喂,唔係大手筆,係唔識喳,所以先問問,唔係一定貴就係好架嘛,係唔係先。
2000蚊可以去到好高級
難聽d講,未去到果個層面就唔需要咁好
我買都係under 1000,最緊要自己著住跑舒服
同埋牌子人人唔同感覺

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-6-27 17:38 發表 查看引用來源

2000蚊可以去到好高級
難聽d講,未去到果個層面就唔需要咁好
我買都係under 1000,最緊要自己著住跑舒服
同埋牌子人人唔同感覺
係架,我有筆直遮,唔使用盡既。
即我係開7人車既料,俾架林寶我都無用。
所以我唔係要勁,我係想搵架舒服,我著左兩期Asics,感覺一般,所以先想轉下試下。
美津濃我有著,打羽毛球,勁好用,但跑我就唔熟。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-6-27 17:36 發表 查看引用來源

用緊一定會熱
不過依家30幾度就更加熱😂
可以試下玩
就係囉,想好唔好入手GoPro 10,但評價令我有保留。
最抵死佢唔係無電收工,係過熱收工,呢個問題我估唔到今時今日仲未解決就會出機架嘛,所以睇下師兄熟唔熟玩開有無好介紹。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-6-27 19:08 發表 查看引用來源

係架,我有筆直遮,唔使用盡既。
即我係開7人車既料,俾架林寶我都無用。
所以我唔係要勁,我係想搵架舒服,我著左兩期Asics,感覺一般,所以先想轉下試下。
美津濃我有著,打羽毛球,勁好用,但跑我就唔熟。 ...
入門試下rider
得有折可以衝
市面有ridet 23,24同25

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆