上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-6-29 09:47 發表 查看引用來源
海灘有好多靚女可以影。

好似話呢幾日大雨。
HAHA,點止大乳,仲打風添,呢D風風雨雨迎7.1先有氣氛,近日太曬,落下雨都無妨。
女仔有雨先可以著長靴呢,呢樣又係另一好睇地方,因為長靴點襯對腳,太矮就會自暴其短架嘛,HAHA

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-6-29 13:40 發表 查看引用來源

HAHA,點止大乳,仲打風添,呢D風風雨雨迎7.1先有氣氛,近日太曬,落下雨都無妨。
女仔有雨先可以著長靴呢,呢樣又係另一好睇地方,因為長靴點襯對腳,太矮就會自暴其短架嘛,HAHA ...
長靴實用性高。不過大部份都唔好睇…

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-6-30 09:53 發表 查看引用來源
長靴實用性高。不過大部份都唔好睇…
都唔係喎師兄,長靴加長腿,真係加分啊師兄。
咁水靴呢?而家D款都正,今日聽日都應該有機會睇,HAHA......

唔知大家7.1有咩野玩呢?
黎緊打風,真係唔知係唔係玩野,星期5,6,日明明可以好好plan架嘛,係咪先??HAHA.....

仲有,黎緊7月,唔知有無人玩股呢?7翻身都係令人期待架,咩股?真心咩股男人都鐘意玩啦,都鐘意翻身黎玩添啦,係咪先?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-6-30 11:53 發表 查看引用來源
唔知大家7.1有咩野玩呢?
黎緊打風,真係唔知係唔係玩野,星期5,6,日明明可以好好plan架嘛,係咪先??HAHA.....

仲有,黎緊7月,唔知有無人玩股呢?7翻身都係令人期待架,咩股?真心咩股男人都鐘意玩啦,都鐘意翻身黎玩添啦,係咪先?  ...
昨日未掛風球就去左飲茶同飲咖啡,都幾悠閒。

今日就邊度都冇得去。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-7-2 14:06 發表 查看引用來源
昨日未掛風球就去左飲茶同飲咖啡,都幾悠閒。

今日就邊度都冇得去。
HAHA,過去既3日,我做左咁多年都未試過既野,瞓晏覺,連續3日喎。
超滿足超正囉。
但我都正式加操,真心7.1加上8號風,好耐未試過咁滿足去做私事。

星期一無思分享:

唔知大家仲會唔會去飲珍珠奶茶,奶凍,沙冰等等。
呢D野,感覺係年輕人既首選,因為甜同凍,唔係人人鐘意。

我果邊最近忽然熱鬧起黎,屋企附近,開左兩間新店,兩間都好好生意,即佢地叫咩名唔重要,飲咩其實都係大同小異,反而收銀整野飲果個先緊要。

一間,係3個堅後生同索既女仔,3個都一定,係一定著短袖衫熱褲,有時仲會係果D露肩露小蠻腰既衫添。
另一間,係2個大隻仔,真係童顏巨乳既男仔,勁多女學生排隊買野飲。

究竟邊間會好生意D呢?我唔知,我只知我唔飲得太多,因為睇書都講,其實呢D飲品勁唔健康,我都係買俾屋企人飲先會買。但兩間舖既養眼程度,就真係一流,同埋,唔係只有我地鐘意睇女仔,女生都鐘意睇靚仔架~~~~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-7-4 12:12 發表 查看引用來源
星期一無思分享:

唔知大家仲會唔會去飲珍珠奶茶,奶凍,沙冰等等。
呢D野,感覺係年輕人既首選,因為甜同凍,唔係人人鐘意。

我果邊最近忽然熱鬧起黎,屋企附近,開左兩間新店,兩間都好好生意,即佢地叫咩名唔重要,飲咩其實都係大同 ...
嘩,咁正…!?

我估女仔買野飲既quota多啲,所以大隻仔好生意啲。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-7-4 18:58 發表 查看引用來源
嘩,咁正…!?

我估女仔買野飲既quota多啲,所以大隻仔好生意啲。
2個大隻仔都堅型型地,最正係佢著背心,果D咩野背肌,三角肌二頭肌都脹仆仆,我都唔知究竟係佢D野好飲定個人好睇,總言之好多囡囡排隊。
而索女3人組,就不嬲都旺,佢又唔係來來去去果3個,係點都有3個後生女,真係估唔到買野飲都咁大競爭。

教練師兄,小弟入手左GoPro 10,有進一步好玩消息,再互通。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆