上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-7-4 10:55 發表 查看引用來源

HAHA,過去既3日,我做左咁多年都未試過既野,瞓晏覺,連續3日喎。
超滿足超正囉。
但我都正式加操,真心7.1加上8號風,好耐未試過咁滿足去做私事。 ...
落左8號出左去跑步

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-7-5 10:57 發表 查看引用來源
教練師兄,小弟入手左GoPro 10,有進一步好玩消息,再互通。
買左幾錢😏

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-7-5 15:39 發表 查看引用來源
其實最近仲有另一樣野分享,但真心有少少正經。
唔知師兄們有無諗過做消防,其實小弟如果唔係做而家既職業,我真係最想做之一既工作,就係消防。而而家,另一樣工作令我尊敬既,就係飛行服務隊。
最近新聞描述佢地出動救人,係颱風 ...
咁你要睇海猿🤫

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-7-11 16:22 發表 查看引用來源
星期一分享:

唔知大家而家做運動仲戴唔戴口罩呢?
我發現我戴,真係好快就唔夠氣,但尋日係Gym room,好鬼正,入到去4個都係女生,其中3個應該廿歲左右,真係好吸睛,好耐無咁熱鬧啦~~~~

另外大家睇左Thor 4未,我覺得女主好堅,真心 ...
早兩日行山都唔戴… 戴住好難做運動。

有冇人主動同靚女一齊運動呢…?

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-7-12 10:42 發表 查看引用來源

咩運動先😂😂

呢個天氣帶口罩都想死😂
帶住做運動隨時命仔都無

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-7-12 09:47 發表 查看引用來源

今年個市好難預
睇下外幣好過
師兄,入日元正喎,有無去過日本參加跑先??
而家入多D都抵。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-7-12 09:49 發表 查看引用來源

咁你要睇海猿🤫
睇左,男人都有熱血一面,有時睇呢D,為左救人真係要去堅持架。
真心,呢D話題明明係好正面,但無人討論,因為真係太正能量,唔夠仆街。
反而D網上欺凌,個歌手轉左第2度發展,就是做人都係錯,而戲院在商言商又助紂為虐,但又唔見有人挺身而出,香港人,幾時變得咁...... 欺善怕惡既呢下?

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-7-12 10:42 發表 查看引用來源

me too,我完全爆唔起。
戴左口罩,我好快就收皮,後黎唔戴先正常番。
男人都係要唔戴,發揮先正常架嘛。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-7-12 09:48 發表 查看引用來源

買左幾錢😏
Around 2700啊師兄,但我買埋其實配件,滾下滾下都4000落樓。
幾靚仔喎~~~~
真心入手得過啊。

龍師兄最近咁多分享,等阿星都分享下今日所見所聞先~

天時暑熱真係一個好大嘅難題,話說阿星今日一早走出街連續去幾個地方,熱到飲凍茶都買咗3支,仲要唔計去到人地駐站經理各位都非常之關心阿星係咪乾咗水變咗一粒生曬乾海星。查實阿星已經係一隻老乾瘦,又老兀兀又乾黐黐又瘦猛猛,不過當然阿星係點都唔會認,直頭係蛇咬都唔認果隻,一邊多謝一邊話唔好意思一邊就扭開個凍飲品嘅樽蓋嚟大啖大啖咁樣一口氣飲哂支冰凍飲品喇。

喺站度行出喺,真係吹完冷氣飲完凍嘢成個星都感覺好似還原返做濕星嘅狀態,喺出站到出汗前後唔夠15分鐘嘅時間入面大出特出呢啲啱啱好貪心咁飲完人地好心請阿星飲嘅飲品變成嘅汗。熱辣辣黐淋淋咁企喺巴士站度一邊抹汗,一邊詛咒阿星點解明知咁鬼死鬼熱都仍然要偷懶唔揸車貪圖喺巴士上面瞓覺而導致阿星成身臭汗濕完又濕。

喺呢啲暗暗咒罵明眼人睇唔到而阿星越鬧越起勁,差唔多鬧到開始會出聲嘅時候,阿星感覺到後面有一般熱力,透過阿星件已經成個背脊濕哂嘅tee度傳過嚟阿星個濕背,呢啲感覺認真唔好受。阿星都曾經講過,最怕人地排隊嘅時候企咁埋,實在令到阿星非常之拘謹。

背後嘅呢位仁兄,喺阿星擰轉頭嘅時候,查實阿星係睇唔到佢嘅。第1,因為阿星大高啦嘛,花咗好多時間,足足有3秒,阿星先睇清楚呢位仁兄…………其實係小姐,仲要係應該只有155cm左右嘅高度,認真難為阿星一個身水身汗嘅195要瞇起一對鹹濕眼由上而下咁打量佢;第2,阿小姐真係企得太埋,究竟有幾埋呢?就係話佢著住一套米色薄紗布低胸吊帶top配襯一條應該係成套嘅米色薄紗布短褲,除咗中間嘅一截被布遮住咗,冇布遮住嘅地方簡直叫阿星感受到無限熱力發放,唔怪之得頭先個背脊咁死熱啦;第3,小姐嘅身材算係均勻嘅,以阿星對千年老乾瘦咗死人鹹濕眼嘅目測,應該有30B左右,喂師兄,身材嬌小,30B都好有睇頭喎,尤其是喺衣不閉體嘅情況下,就更加令人有咁嘅感覺喇。起碼阿星覺先啦,好冇?

小姐仍然企到好埋,可能佢嘅射程範圍比較阿星嘅真係窄啲,不過就算佢手臂短過阿星,都唔應該短咁多啩?阿星嘅臂距大約有1米,咁小姐矮過阿星50cm,就當佢臂距短阿星30cm好冇?咁都有差唔多70cm嘅安全距離啩?上咗巴士就唔好講啦,巴士入面空間有限,大家都會將就下各自嘅射程距離,將距離縮短啲嚟去坐巴士,之但係個巴士站條龍又唔係咁多人,空間又唔係有限,點解阿小姐你硬係要企到好似就嚟聞住阿星個肚腩咁近嘅呢?

查實企到咁埋阿星都真係有啲介意,仲要件低胸吊帶top上截嘅空間咁寬敞,阿星副老花眼鏡又真係要向下睇,搞到阿星就好似出面啲鹹濕佬咁…………咪住,阿星其實都係一個鹹濕佬,所以阿星嘅雙眼只能夠喺咁接近嘅距離向下望住呢位小姐年輕活潑嘅30B係咁喺阿星嘅面前晃動喇。

對阿星嚟講,最辛苦嘅並非要望住啲應該欣賞而唔應該望住嘅嘢,而係當阿星向前行咗一步,企圖遠離呢位咁養眼嘅小姐嘅時候,呢位吊帶top露脾褲小姐就竟然跟住阿星行前一步,唉。😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆