上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-9-5 11:43 發表 查看引用來源

女老闆親手教埋你點用仲好生意
我無戴套好耐,要人幫手。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-9-5 11:44 發表 查看引用來源

可能搵傻仔認頭
HAHA,但如果問女生,女生都會講其實唔鐘意用套。
但無理由真係唔用架嘛,好危險架喎...........

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-9-5 14:07 發表 查看引用來源

我無戴套好耐,要人幫手。
下一秒老闆娘彈你J頭😂😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-9-5 14:08 發表 查看引用來源

HAHA,但如果問女生,女生都會講其實唔鐘意用套。
但無理由真係唔用架嘛,好危險架喎...........
本身食緊藥另計

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 5/9/2022 10:43 發表 查看引用來源
你唔出手啫
紅寶寶講笑😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 5/9/2022 11:10 發表 查看引用來源

師兄平時有睇波??
我又好少睇男人踢波女人係球證。
阿星睇好多波㗎,呢位球證姐姐咁搞嘢,點都要睇下啦~😬

https://www.videoman.gr/en/151297

引用:
原帖由 dragonbone 於 5/9/2022 10:59 發表 查看引用來源

師兄,如果我講得俾對方知我有新女伴,通常對方已經係我既過去式。
即大家再見亦是朋友,呢個時候,女生講說話就最唔客氣,明明當日佢唔要我都會變左係我唔要佢,明明佢嫌我陪得少都會講係我唔理佢架嘛,HAHA.......
咁佢就會好 ...
啱嘅,同女士講理由係好難嘅,你永遠唔知道呢一刻佢諗緊嫌你邊樣;因為上次佢話好嘅,今次已經變成唔好,而你上次冇做佢冇出聲嘅,下次做定唔做都會有機會俾佢話😬

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-9-5 14:17 發表 查看引用來源

下一秒老闆娘彈你J頭😂😂
有咩唔啱講到啱,最多問左老闆娘之後會買咪得囉,君子動口不動手,叫老闆娘唔好用手彈,用口得唔得呢?

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-9-5 14:17 發表 查看引用來源

本身食緊藥另計
女生負責呢方面,其實辛苦過我地男人好多。
佢地一係食藥,一係打針,仲有......XX環?

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-9-5 15:52 發表 查看引用來源

阿星睇好多波㗎,呢位球證姐姐咁搞嘢,點都要睇下啦~😬

https://www.videoman.gr/en/151297
呢個係唔係好出名架?出名......好身材。
佢真係彈彈下架喎。
真係令我想起今日遇上既一位女士,應該20尾,我唔明,女生行路,好身材無身材都係咁行,但我今早見果位,佢心口真係.......有彈彈下既動L feel架,著咩既呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆