上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-9-30 11:27 發表 查看引用來源

返左國內,follow幾個項目,我都好一段時間無上去,今次上去真係大開眼界,應酬多到爆,但壓力勁大,我瘦左10磅8磅,今次真係一次好好既經歷。
好玩,有挑戰性,一個字,超正~~ ...
有冇進行實彈射擊演練🤭🤭

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-9-30 11:31 發表 查看引用來源

有冇進行實彈射擊演練🤭🤭
小弟不材,今次無。
今次真係少林寺特訓咁。
真係要講可以分幾次分享,我都覺幾唔錯既經歷,國內堅進步得不得了,當你心態正確有鬥心,整體氣氛係會俾人感覺到果種強大。

唔......至於想知有味既野,其實都唔係無,但say 晒no,女人遮,我地呢D40+既男人行出黎,已經再唔係咩野妳氹我我氹妳,而係盡在不言中,佢覺得我合眼緣,好快架喳,暗示下我就明,係唔係咁講先師兄。

但正如我係最新Update果度都講,國內要女人,零難度,只有你要唔要,要邊個type,咁今期上去係打仗,女人我真係擺埋一邊。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-9-30 12:46 發表 查看引用來源

小弟不材,今次無。
今次真係少林寺特訓咁。
真係要講可以分幾次分享,我都覺幾唔錯既經歷,國內堅進步得不得了,當你心態正確有鬥心,整體氣氛係會俾人感覺到果種強大。

唔......至於想知有味既野,其實都唔係無,但say 晒 ...
依家通左外地關咁去外地玩

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-9-30 13:23 發表 查看引用來源

依家通左外地關咁去外地玩
其實今次返國內,我住果邊控疫做得好好,佢地都真心問,香港每日幾千幾千,係唔係有咩問題?
跟手都提起去外地玩,佢地都講,好想去,但去完返黎,就麻煩囉.......
而家世界各地既做法,其實就係將疫情問題冷處理地放埋一邊,跟手會同你講佢經濟點起飛點好,即死左病左唔講,講你知佢有幾搵到同發達啦今次,呢隻玩法,如果係中國做一定被人炒蝦拆蟹,但歐美做就無人異議。
真心我估我短期唔係工作都唔會去外地住,中左未必大問題,中左既後遺症先係問題,我一個人都可能會搏,但家陣唔係。

師兄如果會去外地玩,都分享下,始終係開心事。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-9-30 14:53 發表 查看引用來源

其實今次返國內,我住果邊控疫做得好好,佢地都真心問,香港每日幾千幾千,係唔係有咩問題?
跟手都提起去外地玩,佢地都講,好想去,但去完返黎,就麻煩囉.......
而家世界各地既做法,其實就係將疫情問題冷處理地放埋一邊,跟手會同你 ...
調轉咁講
有疫苗已經解決到大部分問題

無思分享:

黎緊長假,大家有咩玩呢?
小弟過去過左幾星期既洗禮後,身心都有唔同體會,當中亦養成了新習慣。
超過1年無見既朋友、同事、對手、又或官場上既老手,一一都見了,開場白離唔開果幾句,先討論疫情防控,再到國家大事睇法,自身保養等等無一遺漏。
我無打算講香港已被追上又或已趕過,但國內人的思想老早已唔係香港網上說的那種老土脫節。為什麼出發前我已說要跳出舒適圈,因為無比較無傷害,但要進步就一定要知對手有幾強,而國內既潛力的強,無用既人會覺得係威脅,但於我而言就是"有意思",我喜歡強者,更欣賞對手既強,男人嘛,天性就應該拼搏啦,哪怕就是輸,都不枉。
至於女人嘛,工作關係好又或什麼都好,現在要add都方便,事實我都多左唔少係wechat list,書記笑我,以前唔見你咁主動喎,我答佢,我被動架。
國內女人就係主動,佢地要出手,好快就知你有沒有,至於想唔想有下文,我相信今時今日有風度既香港男,仍然吃香,今次我更見識了幾個叻既女人,居然仍然仲非常後生,令我有少少驚喜。
當然還是那句,我沒有多少艷遇,因為今次上去係做實事,我係喜歡打勝仗才慶功果種人,更要拜會幾位我一直尊重的老前輩,始終工作除左個人本事,仲要講人脈。

今次講到呢度,有機會再分享感受。
大家國慶快樂。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-9-30 15:10 發表 查看引用來源

調轉咁講
有疫苗已經解決到大部分問題
無錯,但呢單野,黎緊11、12月肯定流感同疫情齊爆。
我係國內,有指明戴口罩,亦有地方彈性處理,即唔戴都已好安全,因為佢地已多月無事,師兄,咁樣玩先叫放心囉。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-9-30 15:37 發表 查看引用來源

無錯,但呢單野,黎緊11、12月肯定流感同疫情齊爆。
我係國內,有指明戴口罩,亦有地方彈性處理,即唔戴都已好安全,因為佢地已多月無事,師兄,咁樣玩先叫放心囉。 ...
出年隻渣馬都係5050

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-9-29 16:35 發表 查看引用來源

報告內容如下

每分鐘抽插頻率
持久性
射出時間
容量
回氣時間

😂😂😂😂
無錯,要詳細咁寫

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-9-30 16:00 發表 查看引用來源

出年隻渣馬都係5050
而家好明顯港府試緊水溫,如果無大反彈,出年應該跑得成。
渣馬國際性,有呢樣野開個頭,其他野先可以陸續有來。
師兄可以操定都得嘞。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆