上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-10-4 12:20 發表 查看引用來源

係,但佢講到好好笑
事過境遷,笑得出都好。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-10-3 15:49 發表 查看引用來源

返黎之後搵左教練操,今次出trip完返黎,久違了既火重燃,有D想操爆,試下最fit可以去到咩程度。
人真係要set target,今次我試做沙包,教練既拳腳應該比我重一倍,嘩......
忽然知道要達標搵邊個黎做目標至得。
但呢個教練我無 ...
Live band 啱我,我最鍾意去有live band嘅酒吧㗎。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-10-4 12:18 發表 查看引用來源

又要跟上面,又要驚經濟死,又驚俾人屌
都係果句,廢人當道
其實而家都係搏。
你睇日本仔,之前唔承認中國製,而家為左吸中國客,咪講打左科興可以即刻去玩囉。
呢家野無骨氣可言,只有搵唔搵到錢,仲記得3年前D訪問講日本人最憎中國客,而家??無任歡迎果隻啊。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-10-4 12:22 發表 查看引用來源

個個諗住當俾錢叫雞
點知科金完自己打飛機😂😂
最慘係錢俾左咩都無得拎返........
只能夠吹水果個既呃人能力好高,而中招果位又好聽話去課金。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-10-4 18:51 發表 查看引用來源
啲人真係有咁多錢俾人呃…
暫時疫情下最搵得多錢既行業如果無估錯係..........行騙業。
佢地郁D都可以令受害人成副身家拎出黎不突止,仲孭成身債,真係好大鑊架師兄。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-10-4 18:52 發表 查看引用來源

我見啲女仔講起胸肌,朱古力就好興奮咁…
真心男人要操到有,都係唔簡單,正所謂無比較無傷害,如果女生身邊果位好肉地,就更有比較添啦,係咪先,HAHA.....
但現實邊有咁多FIT爆男。

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2022-10-5 15:46 發表 查看引用來源

Live band 啱我,我最鍾意去有live band嘅酒吧㗎。
無錯,講起我都唔記得問佢邊間場添,下次問。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-10-5 16:36 發表 查看引用來源

暫時疫情下最搵得多錢既行業如果無估錯係..........行騙業。
佢地郁D都可以令受害人成副身家拎出黎不突止,仲孭成身債,真係好大鑊架師兄。
有時唔一定被呃先大鑊,買左俄羅斯股票都要驚。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-10-5 16:38 發表 查看引用來源

真心男人要操到有,都係唔簡單,正所謂無比較無傷害,如果女生身邊果位好肉地,就更有比較添啦,係咪先,HAHA.....
但現實邊有咁多FIT爆男。
所以有朱古力睇,啲女仔好興奮呢…

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-10-5 19:49 發表 查看引用來源
有時唔一定被呃先大鑊,買左俄羅斯股票都要驚。
師兄,驚俄仔出事不如睇下歐洲點過呢個冬天先。😅😅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆