上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-10-5 19:50 發表 查看引用來源

所以有朱古力睇,啲女仔好興奮呢…
係架,我之前gym room操,俾個女教練講,唔好齋操d易睇既,剩係操胸,肩同手臂係外行人先做,操埋背,腰添。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-10-5 20:05 發表 查看引用來源

係架,我之前gym room操,俾個女教練講,唔好齋操d易睇既,剩係操胸,肩同手臂係外行人先做,操埋背,腰添。
女教練好fit啦

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-10-5 20:03 發表 查看引用來源

師兄,驚俄仔出事不如睇下歐洲點過呢個冬天先。😅😅
啲錢攞唔返出來嘛…

歐洲冇咁多碼頭入天然氣。 都大件事架。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-10-5 20:05 發表 查看引用來源

腰係咪好難操…?

引用:
原帖由 degree06 於 2022-10-5 23:09 發表 查看引用來源
女教練好fit啦
Train我果個好fit,佢而家唔大隻,早幾年佢有參賽就有埋肌肉,而家就slim fit,仲好啦,女仔唔使太大隻,但係佢眼中,男人操邊度,唔操邊度而唔健康,唔平衡,佢一眼就睇得出,即睇出新手男只識谷胸,手臂果D,要知係唔係勁既,睇背睇腰就露餡嘞.........

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-10-6 03:35 發表 查看引用來源
啲錢攞唔返出來嘛…

歐洲冇咁多碼頭入天然氣。 都大件事架。
歐洲??食得米田共啦當然,係佢地咁傻仔會聽美國玩既遮,美國今次為正義同自由出戰,好偉大架。
最慘烏克蘭,從此成為欠債國。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-10-6 03:36 發表 查看引用來源
腰係咪好難操…?
係,成個身體最難係腰,腰講既唔係單純咩野人魚線馬甲線,唔係胸肩操就有肌肉托得好睇,腰係消脂加正確姿勢既操練,簡單講連飲食都講究埋+休息又好先keep得靚。
我自問腰都唔靚,係而家操拳成個腹核心都用到先叫有效果。

歐洲真心ON9,老美係油出口國黎,梗係唔怕玩俄仔,歐豬走去二仔底死跟,燒得幾多柴去頂冬天。

老美仲要狂加息做底哂全球貨幣,驚死你唔死,歐豬哩鋪我覺得係: 朋友既敵人是共同敵人,但係原來朋友本身都唔係朋友黎。
SORRY 阿叔上身舒發下
引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-10-6 12:27 發表 查看引用來源

歐洲??食得米田共啦當然,係佢地咁傻仔會聽美國玩既遮,美國今次為正義同自由出戰,好偉大架。
最慘烏克蘭,從此成為欠債國。

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2022-10-6 13:56 發表 查看引用來源
歐洲真心ON9,老美係油出口國黎,梗係唔怕玩俄仔,歐豬走去二仔底死跟,燒得幾多柴去頂冬天。

老美仲要狂加息做底哂全球貨幣,驚死你唔死,歐豬哩鋪我覺得係: 朋友既敵人是共同敵人,但係原來朋友本身都唔係朋友黎。
SORRY 阿叔上 ...
但其實我幾欣賞美國佬D外交手段,佢又真係叫到澳洲同英國仆心仆命,成個歐洲唔識政治都知古惑但佢地都仍然死跟去蠢架喎。
美國其實醒左好多,掟錢同拎過期武器出黎,再講和平同自由叫人去打仗,呢D行為真係無得輸,我好少讚人,我都忍唔住讚佢夠仆街。
佢好叻架,迫到我講粗口。

但政治既野其實我無興趣,只係我同師兄一樣睇唔過眼。其實呢D野無阿唔阿叔既,咁真係好笑架嘛,而家先10月,真係等睇好戲。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-10-5 20:03 發表 查看引用來源

師兄,驚俄仔出事不如睇下歐洲點過呢個冬天先。😅😅
入冬能源係第一步,4個地區入俄版圖先係下集,凍你唔死再餓你鑊甘,烏克蘭打贏定打輸都係輸,贏就幾世債,輸又被吞埋,俄羅斯每日賺住錢同你打,再加埋供氣係手,係英國咁叻仔企咁前

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆