上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2022-10-6 17:27 發表 查看引用來源
入冬能源係第一步,4個地區入俄版圖先係下集,凍你唔死再餓你鑊甘,烏克蘭打贏定打輸都係輸,贏就幾世債,輸又被吞埋,俄羅斯每日賺住錢同你打,再加埋供氣係手,係英國咁叻仔企咁前 ...
所以我當戲咁睇。
英國個首相又叻,財相仲叻,今期呢兩件唔知可以玩幾耐,玩耐d仲好。🤣🤣😀
仲有油,好睇過戲先係。

講開睇戲,唔知大家最近有無睇戲。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-10-6 23:58 發表 查看引用來源

所以我當戲咁睇。
英國個首相又叻,財相仲叻,今期呢兩件唔知可以玩幾耐,玩耐d仲好。🤣🤣😀
仲有油,好睇過戲先係。

講開睇戲,唔知大家最近有無睇戲。 ...
睇下點set個買嘢組合,呢次good timing

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2022-10-7 11:11 發表 查看引用來源
睇下點set個買嘢組合,呢次good timing
英國首相要做到野先要自保,歐盟拆唔掂又係大鑊,北韓金仔又鐘意射埋D唔可信既煙花,拜登仲好快達到支持率唔夠4成既總統,各方戲碼其實都唔弱。

但最正都係美國又叫台灣買軍火,億億聲,因為要維護世界和平,我聽完,真係好想笑,伏味重到呢~~~~

星期5 -- 無思分享。

近年,發現有本事既女性多左,佢地知道自己要咩,可以有本事擁有咩,未有咩?去爭取,敢主動既女生就係有呢度吸引,如果你講同樣美貌身材一樣正既女生,被動文靜既吸引D,還是主動出擊步步進迫既攞命,就真係睇你鐘意邊一個type。

在國內,被人抄牌係常態,如果咁就飄飄然記得自己知就算。
而返去國內時,發覺自己記憶好似差左,因為聽得最多既,就係
對方講: Dragon,好耐無見,你幾好嘛??
我: .........
對方: 咁架??唔記得左我喇??
我: 唔好意思,麻煩幫我回復記憶。

跟住大家就一齊笑。
唔係講笑,亦唔係扮野,而家好多時一見面,得對眼,點認先??係入左房傾,先可能會除口罩,先有樣睇,記憶先可能返晒黎。
而我地男人同唔同女生交手交談,唔同既人,說話語氣都會非常唔同,今次跟大老闆見左好多唔同既人,有前輩、有高官、有銀行老手、有酒館搞手、有熟人亦有新相識。

新識,先最好玩,因為佢唔清楚你,你亦未必需要同佢熟,而點解我會講女人強,因為今次同我老闆去久違了的按摩店,(剛update提過的地方)有點有趣係,你會明,咩叫景物依舊,人面全非,今次再去,按摩老細換了人,地方亦裝修了,
來的是按摩店經理,我肯定唔識佢,佢亦唔會扮熟的自信滿滿的講很快我會記得佢。交換了聯絡,看了樣,我亦不禁脫口說句: 妳唔戴口罩返工既話,呢度既客應該至少多一倍。她在失笑,因為做討好角色的居然是我。
很有趣,我見番酙水的阿姨,她還是老樣子,她亦和我打招呼,我拿出終於見天的錢給了她小費,互相問候就是。為什麼說終於見天,我在國內多日,用的都是電子消費,泊車走人,都係掃QR code就走得,完全no cash no touch,
在按摩店,我還是和大老闆一人各自一房,經理入我房親自介紹package有什麼推油按摩等等,我在想,我明明都來了不止一次,今次咁詳細講解呢?到她說推油要換衫時,她拿起按摩衣服著我好除身上衫褲時,我想剛飲完酒吧,我不止不懂反應,還給
她說: 你唔係想同我講..... 你好少係女生面前除衫掛.......
我:.......
她: 你面紅喎,咁得意既?? ( 她在竊笑,跟手放下衫就講) 我都係出去,你換啦。

給她將了一下,我急住說: 我飲左酒喳.......無面紅呢.......

唔知大家有無睇戲呢?
尋日去中環睇,戲,當然好睇,走時已差不多9:30,中環人少,但靚女仍好多,仲有好多做完gym既女士走緊,嘩,乜而家gym room收咁夜既咩??

唔知大家有無睇明日戰記呢??有咩分享下,因為小弟想知好唔好睇。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-10-7 12:05 發表 查看引用來源

英國首相要做到野先要自保,歐盟拆唔掂又係大鑊,北韓金仔又鐘意射埋D唔可信既煙花,拜登仲好快達到支持率唔夠4成既總統,各方戲碼其實都唔弱。

但最正都係美國又叫台灣買軍火,億億聲,因為要維護世界和平,我聽完,真係好想笑,伏 ...
過年攞盤桔收陀地咁,你買左保平安,唔買發生咩事唔關我事。金仔好簡單得閒射下刷下存在感,中美兩位大佬我要啲著數唔該埋黎,英國佢越貶越大鑊佢企咁前要盧布交易,越跌買燃料越貴。

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2022-10-7 14:36 發表 查看引用來源
過年攞盤桔收陀地咁,你買左保平安,唔買發生咩事唔關我事。金仔好簡單得閒射下刷下存在感,中美兩位大佬我要啲著數唔該埋黎,英國佢越貶越大鑊佢企咁前要盧布交易,越跌買燃料越貴。 ...
其實台灣真係陰公架,佢有幾好明眼人一睇就知,明知美國攞佢著數佢都年年供奉就知。
金仔就悶左D,來來去去都係得果一兩招,唔得囉,無新意。
但最慘係拜登,真心美國又唔係無人,點解搵件退休人士出黎搞呢,呢單野玩落去美國2024內戰都似。
但講呢D都係悶,只係我聽一個前輩講,男人最鐘意就係玩政治同女人,只有分玩得高唔高。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-10-7 14:10 發表 查看引用來源
唔知大家有無睇戲呢?
尋日去中環睇,戲,當然好睇,走時已差不多9:30,中環人少,但靚女仍好多,仲有好多做完gym既女士走緊,嘩,乜而家gym room收咁夜既咩??

唔知大家有無睇明日戰記呢??有咩分享下,因為小弟想知好唔好睇。 ...
好似中環靚女特別多。

明日戰記,聽朋友講,劇情似睇卡通片。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-10-8 17:30 發表 查看引用來源
好似中環靚女特別多。

明日戰記,聽朋友講,劇情似睇卡通片。
中環索女係多架。
但老蘭都少人啦,香港幾時先可以熱鬧番呢?

HAHA.......明日戰記,好勁架,咩野打破左最強亞洲電影記錄啊係香港。
我都好少聽咁樣分,原來有最強既亞洲,非洲,長洲,短周架。
佢票房仲勁啊屍殺列車啊係香港,睇黎續集、動畫不是夢。

但好奇怪我興趣不大呢。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-10-4 18:54 發表 查看引用來源
都見過真人先俾錢架…?
又諗起p記女教練水個毒撚俾15萬拉筋😂😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆