上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-10-10 16:54 發表 查看引用來源

換左之後唔見左人,唔通已爆PM入唔番黎??
係唔得閒覆呢度😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-10-10 16:55 發表 查看引用來源

一定啦,以前我聽得最多,就係中國人好興去日本買電子馬桶同埋飯煲,乜日本仔食同痾都咁出名架咩??
去日本當然係食

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-10-10 16:57 發表 查看引用來源

所以性價比都係練胸同手臂抵,易睇又明顯。
練腰真係有排操加戒口。
上次我無戒口,都勉強收到

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-10-10 17:12 發表 查看引用來源

15萬淨叫雞應該可以玩好多次😂
條仔俾人讚靚仔就中伏
如果有索女叫靚仔,再即場拉拉條私家筋,果度可能已好值,15萬都係小數目.......
係我地見識少.........

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-10-10 17:12 發表 查看引用來源

係唔得閒覆呢度😂
呢度可能唔掂,唔夠人搶,師妹已被人搶走左去慶祝雙10節。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-10-10 17:14 發表 查看引用來源

上次我無戒口,都勉強收到
咁堅?
我唔得,唔戒口真係徒勞無功架會。

回想一個有趣問題,好多時都見唔同既人會寫點樣食到女/仔,其實,大家有無試過,明知對方有意,但都無食既呢?
好似比較少聽呢D case,因為成日都有句咩野有食唔食,罪大惡極。
但我又諗,總無可能咩都擺入口,唔係講對方樣唔得又或身材唔好,反過來說對方條件唔錯,而都唔食既呢,呢樣亦一樣有探討價值。

有機會而選擇唔食,果個原因,其實都一樣引人入性。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-10-11 14:52 發表 查看引用來源
回想一個有趣問題,好多時都見唔同既人會寫點樣食到女/仔,其實,大家有無試過,明知對方有意,但都無食既呢?
好似比較少聽呢D case,因為成日都有句咩野有食唔食,罪大惡極。
但我又諗,總無可能咩都擺入口,唔係講對方樣唔得又或身材 ...
哈哈。師兄係咪有啲咁既古仔分享?俾人reject係咪失望…?

我就冇咁既機會了。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-10-11 15:54 發表 查看引用來源
哈哈。師兄係咪有啲咁既古仔分享?俾人reject係咪失望…?

我就冇咁既機會了。
我當然有經歷,正正因為有,所以先諗,其實唔食,有咩咁出奇,星師兄話齋,免費先係最貴。
咁無理由只得我係極惡之人,總有人會唔食又或因為某D事而無食遮。
只係男人有樣低能野,就係往往唔食之後,總會諗: 頂,美女廚房,食左先講嘛,其實食左可能都可以同以往一樣呢?又或食左大家都當無事發生呢?即以上種種咁樣囉。

而且好多時係,你今次唔食,就無下次架啦~~~~ 咁....... 係咪真係唔食先?我有時一個人回想番,都諗會唔會太認真而戇居左....... 人地可能係好easy呢........

引用:
原帖由 dragonbone 於 11/10/2022 16:17 發表 查看引用來源

我當然有經歷,正正因為有,所以先諗,其實唔食,有咩咁出奇,星師兄話齋,免費先係最貴。
咁無理由只得我係極惡之人,總有人會唔食又或因為某D事而無食遮。
只係男人有樣低能野,就係往往唔食之後,總會諗: 頂,美女廚房,食左先講嘛,其 ...
咦咦咦,阿星好似聽到有人提起阿星個名,原來龍師兄叫阿星。免費係最貴呢樣係真到不能再真嘅事實,老婆就係一個好例子:7/24全天候照顧屋企,上床又要照顧老公,你話份糧同個人唔俾哂佢,你都好難想揾到個免費煮飯婆。

冇食而最後回味,始終好過食咗之後後悔。回憶,係永遠得唔到嘅美好,每次回憶都會令人回味,甚至會想像如果再一次發生,會點樣做。呢個係最好嘅方式,點都好過做完之後對自己或者呢位女生失望,覺得不外如是。

龍師兄話:美女廚房,食咗先講,阿星聽到嘅係:美女廚房,食完入廠。所以話呢,領悟呢家嘢,真係見人見智……………😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆