上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-12-13 16:07 發表 查看引用來源

有自信嘅男人零舍唔同嘅,挻胸收腹已經可以好大分別😬
哈哈。高大靚仔係王道…

呢兩日忽然好凍。少左性感女子。 不過欣賞下佢地著冬裝都幾得意。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-12-13 17:07 發表 查看引用來源

HAHA,我都中左,好返添啦,一切正常,為左check自己有無後遺症,我每樣野都試下有無退步架。
有時見到D人低低能能,就會好有禮貌問候佢有無腦霧囉,
我睇醫生分享心得,原來腦霧唔係疫情專利,其他情況都會引發,係睇嚴唔嚴重架喳,有D ...
哈哈。加埋幫口…

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 14/12/2022 10:29 發表 查看引用來源
哈哈。高大靚仔係王道…

呢兩日忽然好凍。少左性感女子。 不過欣賞下佢地著冬裝都幾得意。
阿星高大,但就唔靚仔。

又凍又落雨係少好多女仔睇,不過唔知師兄覺唔覺,疫情底下真係多咗好多口罩美人,只要有口罩,唔怕冇靚女😬

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-12-14 10:29 發表 查看引用來源
哈哈。高大靚仔係王道…

其實冬裝既女生都吸引既,其實仲好開心香港有四季架。
就以而家為例,好凍又落雨,我都一樣鐘意。
冬天做運動真係好舒服架,而天氣凍既女生,又可以睇佢地既配搭,我又覺得好正。
最好疫情快D穩定,唔使戴口罩就好嘞。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-12-14 12:06 發表 查看引用來源

阿星高大,但就唔靚仔。

又凍又落雨係少好多女仔睇,不過唔知師兄覺唔覺,疫情底下真係多咗好多口罩美人,只要有口罩,唔怕冇靚女😬
問題係....... 好多一除口罩就.......
我見好多女生戴帽戴口罩,有時我都會望兩眼添,我望係因為有種開估既心態,HAHA.......

引用:
原帖由 dragonbone 於 13/12/2022 17:22 發表 查看引用來源

我聽講,只有幾種女人想強大,其中兩種係:

想證明自己能力既,
覺得身邊無人可以比自己更可靠,被迫頂硬上既,

女人有時唔係唔強勁,而係enjoy扮弱者,因為有人保護,其實幾時都係一份幸福同快樂,被寵被愛被氹喎,女人想時就有,邊個 ...
女人要強大,背後總有個原因嘅。

而女人要變成柔弱,亦都有好多方法。

阿星想講嘅係,女人可以做好多嘢,只要佢哋想,男人就會死喺佢哋手上。

師兄深度夠,先能夠同咁多男男女女咁好傾,呢樣係天賦嚟,並唔係個個都識㗎呢😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 14/12/2022 15:27 發表 查看引用來源

問題係....... 好多一除口罩就.......
我見好多女生戴帽戴口罩,有時我都會望兩眼添,我望係因為有種開估既心態,HAHA.......
望下係好嘅,之不過一開估果下真係可能由天堂跌落地獄,真係好刺激,究竟會跌落第幾層地獄呢?😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-12-14 12:06 發表 查看引用來源

阿星高大,但就唔靚仔。

我都覺。睇成塊面可能冇咁靚。淨睇對眼覺得靚。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-12-14 15:24 發表 查看引用來源

其實冬裝既女生都吸引既,其實仲好開心香港有四季架。
就以而家為例,好凍又落雨,我都一樣鐘意。
冬天做運動真係好舒服架,而天氣凍既女生,又可以睇佢地既配搭,我又覺得好正。
最好疫情快D穩定,唔使戴口罩就好嘞。 ...
唔使戴口罩抖氣舒服好多。

講起著衫,我就唔太鍾意瑜伽褲… 十個有八九個Pat同腿型唔靚…

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-12-14 18:09 發表 查看引用來源

望下係好嘅,之不過一開估果下真係可能由天堂跌落地獄,真係好刺激,究竟會跌落第幾層地獄呢?😬
哈哈。多數都係變返平凡,唔會好醜樣…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆