上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-12-15 11:21 發表 查看引用來源

整個對眼好迷人,一除口罩成個八両金咁嘅咀,你都咪話唔驚嚇😬
我真係見過一個女仔,一直覺得佢好靚,點知一除罩,原來倒及牙,吹脹咗咁厚嘴唇😰

引用:
原帖由 Katrinacat 於 27/12/2022 02:49 發表 查看引用來源

一返嚟就咁多分享睇。好鬼鍾意睇你哋班師兄講男講女
呢度龍師兄地頭,阿星走嚟噴口水,其實都係想捧龍師兄場啫。有質素嘅舖買少見少,阿星自問讀書唔多,要寫到龍師兄咁樣睇完個心會有一種後悔,一啲惆悵,仲有一絲絲嘅不捨,搞到阿星個心成日都囉囉攣,真係少啲功力都唔得。阿星決定嚟偷師,返去寫好啲個故仔佢。😬

引用:
原帖由 Katrinacat 於 27/12/2022 02:52 發表 查看引用來源

冇乜質素呢度有,得唔得?頂住先
阿吉貓呢啲超哂班添啦,阿星一見到即係歸隊😬

引用:
原帖由 Katrinacat 於 27/12/2022 02:55 發表 查看引用來源

喂喂!手仔都唔可以亂摸㗎!
即係咁,唔摸得底嘅情況之下,摸下手仔都不失為一個方法嚟嘅😬

引用:
原帖由 Katrinacat 於 27/12/2022 03:06 發表 查看引用來源

我真係見過一個女仔,一直覺得佢好靚,點知一除罩,原來倒及牙,吹脹咗咁厚嘴唇😰
大把啦,阿星又何嘗唔係得對眼嘅麻甩呢😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-12-27 11:20 發表 查看引用來源

阿吉貓呢啲超哂班添啦,阿星一見到即係歸隊😬
你就嚟喺呢間鋪嘅時間,多過喺自己果間,龍兄會愛死你!

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-12-27 11:28 發表 查看引用來源

大把啦,阿星又何嘗唔係得對眼嘅麻甩呢😬
通常被label 為麻甩,首先對眼已經好麻甩啦喎,色迷迷

引用:
原帖由 Katrinacat 於 27/12/2022 13:26 發表 查看引用來源

你就嚟喺呢間鋪嘅時間,多過喺自己果間,龍兄會愛死你!
龍師兄話會飛嘛,咁阿星咪嚟撐下場等龍師兄嘅故事更新囉,阿星係忠粉嚟㗎😬

引用:
原帖由 Katrinacat 於 27/12/2022 13:32 發表 查看引用來源

通常被label 為麻甩,首先對眼已經好麻甩啦喎,色迷迷
個個女伴都係咁講阿星㗎啦,耶~~~~你雙死人鹹濕眼想點姐~~~~咁囉😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-12-23 15:37 發表 查看引用來源

哈哈,如果真係阿子華神都仲好,最慘阿星家陣做套歡樂今宵再會嚟女仔問阿星:「叔叔,你喺度講緊乜?」完全牛頭唔搭馬咀果下辛苦。

一個非常之好嘅問題,俾著阿星呢啲貪心的人真係會why not both囉,阿星老豆雖然冇錢,都曾經享盡 ...
有人講人一世物一世,咩都要試下,我唔反對試,但就要自己鐘意既先,HAHA.....
why not 4我都試過,真係太忙,忙到上床都唔享受,好似食左就叫做成就解鎖,但衰D講,呢D成就要唔要都罷,一個男人無成就到要同人講食左幾多條女,其實都幾無威先要,係唔係先,所以之後我都無追求呢D低B野,反而享受緣份帶黎既安全,仲舒服。

HAHA,師兄高大,係囡囡都對你有興趣啦,我都鐘意坐巴士架,但我係孤獨精,我鐘意上層坐埋一邊望街,真係多野拎又或近先會坐4人對座既位。

快食其實係心理食遮,呢方面其實我無興趣,我呢D大叔,調番轉睇原來都幾有市場,我發現好多後生女覺得食到大叔先係高手囉,其實究竟邊個食邊個架.......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆