上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 mui1892 於 2022-12-26 00:18 發表 查看引用來源
Merry Christmas 🎄我今日終於都跑左
WOWOW,勁啊,呢幾日都凍啊,難得妳跑到啊師妹,叻女,我欣賞。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-12-27 02:52 發表 查看引用來源

冇乜質素呢度有,得唔得?頂住先
點會無質素啊師妹妳,我收風妳既高佻樣靚身材正架喎。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-12-27 11:19 發表 查看引用來源

呢度龍師兄地頭,阿星走嚟噴口水,其實都係想捧龍師兄場啫。有質素嘅舖買少見少,阿星自問讀書唔多,要寫到龍師兄咁樣睇完個心會有一種後悔,一啲惆悵,仲有一絲絲嘅不捨,搞到阿星個心成日都囉囉攣,真係少啲功力都唔得。阿星決定 ...
今次寫到Bella走,係堅突然,又真係唔開心,果時男人老狗我記得仲有眼濕濕,所以先遲遲落唔到筆。
一個女人走得比男人更瀟灑,但事後先知更多,師兄,果時我真係10萬個為什麼架。

各位師兄師妹Merry Christmas,小弟勁忙。
亦如前言,我就要行開陣,但時間仲未定,所以如果大家有時間,不妨多D上黎吹水。
我亦應承故事一定有頭有尾,HAHA.......又係果句,男人格言,有拖無欠。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-12-27 15:57 發表 查看引用來源

有人講人一世物一世,咩都要試下,我唔反對試,但就要自己鐘意既先,HAHA.....
why not 4我都試過,真係太忙,忙到上床都唔享受,好似食左就叫做成就解鎖,但衰D講,呢D成就要唔要都罷,一個男人無成就到要同人講食左幾多條女,其實都幾 ...
咁你俾幾多個食左個。😏😏

引用:
原帖由 alexyclam 於 2022-12-27 18:47 發表 查看引用來源

咁你俾幾多個食左個。😏😏
師兄,我地男人又點可以講俾女生食呢,個個都係我主動食既,咁樣會好D~~~~
唔.......其實我真係唔多,具體已唔記得,可能廿個咁上下掛,唔記得名果D就唔計啦係咪先。

引用:
原帖由 dragonbone 於 27/12/2022 15:57 發表 查看引用來源

有人講人一世物一世,咩都要試下,我唔反對試,但就要自己鐘意既先,HAHA.....
why not 4我都試過,真係太忙,忙到上床都唔享受,好似食左就叫做成就解鎖,但衰D講,呢D成就要唔要都罷,一個男人無成就到要同人講食左幾多條女,其實都幾 ...
其實why not both已經係極限,一對一都尚且未必照顧好女伴,對二甚至更多真係會冷落女伴們喇。阿星自問體力唔多好,雖然靠幾下技巧贏返少少分數,但係有啲嘢係要賣力嘅就真係呃唔到幾多,所以真係落場一對一專心做好令女伴滿意就好啦。

要曬命嘅人,總會有啲嘢攞出嚟曬嘅,一唔係就就話BB仔手臂揸住個蘋果咁上下,又話搞到1個鐘對方求饒先收手,講有幾多女伴嘅都不在少數,但係又會有好多唔出聲,然後靜雞雞嚟問你攞女伴聯絡,唔知係咪諗住話識阿星個女伴會醒佢一嘢呢?如無意外應該或者可能有機會女伴會叫佢好似之前叫阿星咁:收埋啲皮佢。

阿星係生得高所以先上唔到巴士上層坐,一嚟上層只剩返最尾排中間個保齡球位可以俾阿星伸腳,二嚟上到去要彎腰行都仲仍然分分鐘撞頭,都係坐樓下有四排對座,多啲位俾阿星伸腳好。

絕對同意,快食純粹係心理關口,唔知係阿星本身個人就係老成,定係唔夠其他人眼明手快食唔到快餐,阿星都係中意慢慢食,好好品嚐,嘆返夠本。真係唔知點解叔叔都真係咁有市場,一講開叔叔,總會有個女仔對叔叔好似有啲情意結咁。😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 27/12/2022 16:05 發表 查看引用來源

今次寫到Bella走,係堅突然,又真係唔開心,果時男人老狗我記得仲有眼濕濕,所以先遲遲落唔到筆。
一個女人走得比男人更瀟灑,但事後先知更多,師兄,果時我真係10萬個為什麼架。 ...
係,好多時要隔咗一段時間之後,突然間有一日鬼拍後尾枕先會醒覺,然後又要搬返周星馳成套對白出嚟:「曾經有一份至真嘅愛情擺喺我面前,但我冇去珍惜,到冇咗嘅時候先至後悔莫及………………真惆悵😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-12-27 15:57 發表 查看引用來源

WOWOW,勁啊,呢幾日都凍啊,難得妳跑到啊師妹,叻女,我欣賞。
25號陽光普照好曬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-12-27 13:35 發表 查看引用來源

龍師兄話會飛嘛,咁阿星咪嚟撐下場等龍師兄嘅故事更新囉,阿星係忠粉嚟㗎😬
鐵粉添啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆