上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-12-27 15:59 發表 查看引用來源

點會無質素啊師妹妳,我收風妳既高佻樣靚身材正架喎。
典解典解?聰明一世,精明萬代嘅龍兄,居然被人呃咗?

引用:
原帖由 Katrinacat 於 28/12/2022 02:59 發表 查看引用來源

鐵粉添啦
鐵粉唔得㗎,一陣俾啲靚女磁石吸走咗,定係佢哋啜到阿星走呢,呢樣唔知啦😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-12-27 20:01 發表 查看引用來源

其實why not both已經係極限,一對一都尚且未必照顧好女伴,對二甚至更多真係會冷落女伴們喇。阿星自問體力唔多好,雖然靠幾下技巧贏返少少分數,但係有啲嘢係要賣力嘅就真係呃唔到幾多,所以真係落場一對一專心做好令女伴滿 ...
haha......當年我真係試過1星期約齊晒唔同人XX,但果時應該係最壞,講真都唔知為咩,諗番都有d白痴仔。

HAHA......其實我唔明扑野都成粒鐘有咩威喎,我聽講最理想既性愛其實15分鐘左右就好完成,女生都唔鐘意被人插足成粒鐘,亦唔鐘意條友問自己高潮未。但我都睇好多人會寫呢D野,好正,亦試過有師兄叫我交換女生聯絡,乜而家真係會開心share成咁架咩??

叔叔有市場既,我覺得有D後生女真係好鐘意大叔,除非個後生女好特別,如果唔係,其實我又無咩興趣,儘管廿歲女生思想可能己較成熟,但我對湊細路女無興趣,最近識果個,最大得著係佢講D潮語我真係唔識,搞到我不停問:典解既典解既?

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-12-27 21:32 發表 查看引用來源

係,好多時要隔咗一段時間之後,突然間有一日鬼拍後尾枕先會醒覺,然後又要搬返周星馳成套對白出嚟:「曾經有一份至真嘅愛情擺喺我面前,但我冇去珍惜,到冇咗嘅時候先至後悔莫及………………真惆悵😬 ...
所以我呢D唔係好識玩個遊戲,知道自己係市場上屬於咩野料,好快我都無再玩得太投入了。

引用:
原帖由 mui1892 於 2022-12-27 22:12 發表 查看引用來源
25號陽光普照好曬
25號喎,HAHA......我忙緊扮聖誕老人喳。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-12-28 03:04 發表 查看引用來源

典解典解?聰明一世,精明萬代嘅龍兄,居然被人呃咗?
男人最忌以為自己聰明,女人最大件事係唔識扮蠢,我會唔會被人呃?當然都會啦,但對於師妹既顏值,小弟收風係高貴又索靚正,氣場吸引得黎又有距離感架喎。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-12-28 12:05 發表 查看引用來源

haha......當年我真係試過1星期約齊晒唔同人XX,但果時應該係最壞,講真都唔知為咩,諗番都有d白痴仔。

HAHA......其實我唔明扑野都成粒鐘有咩威喎,我聽講最理想既性愛其實15分鐘左右就好完成,女生都唔鐘意被人插足成粒鐘 ...
睇黎個小妹妹有進展喎!幾時有report先?

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-12-27 20:01 發表 查看引用來源

其實why not both已經係極限,一對一都尚且未必照顧好女伴,對二甚至更多真係會冷落女伴們喇。阿星自問體力唔多好,雖然靠幾下技巧贏返少少分數,但係有啲嘢係要賣力嘅就真係呃唔到幾多,所以真係落場一對一專心做好令女伴滿 ...
星哥應該19x高..勁

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-12-28 12:06 發表 查看引用來源

25號喎,HAHA......我忙緊扮聖誕老人喳。
正喎!有兼職做!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-12-28 12:09 發表 查看引用來源

男人最忌以為自己聰明,女人最大件事係唔識扮蠢,我會唔會被人呃?當然都會啦,但對於師妹既顏值,小弟收風係高貴又索靚正,氣場吸引得黎又有距離感架喎。 ...
有名比你叫🤣 cat 姐
我係貓吖嘛,係cool cool 哋㗎!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆