上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-12-27 20:01 發表 查看引用來源

其實why not both已經係極限,一對一都尚且未必照顧好女伴,對二甚至更多真係會冷落女伴們喇。阿星自問體力唔多好,雖然靠幾下技巧贏返少少分數,但係有啲嘢係要賣力嘅就真係呃唔到幾多,所以真係落場一對一專心做好令女伴滿 ...
叔叔,感覺識照顧人嘛

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-12-28 08:28 發表 查看引用來源

鐵粉唔得㗎,一陣俾啲靚女磁石吸走咗,定係佢哋啜到阿星走呢,呢樣唔知啦😬
男仔好鍾意俾靚女吸同啜喎

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2022-12-28 13:04 發表 查看引用來源
睇黎個小妹妹有進展喎!幾時有report先?
唔會,雖然都有傾而家一齊進修緊果樣野,而且佢既獨立主見好吸引,但我同佢既年齡比,真係做得佢大叔囉。
佢最吸引係令我另眼相看而家後生女仲要靚既唔係個個都貪玩遮,佢果份唔服輸唔使男人服待既性格令人欣賞。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-12-28 15:06 發表 查看引用來源

正喎!有兼職做!
HAHA......... 聖誕節,小朋友仲細,有邊個男人唔係聖誕老人先得架,係咪先。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-12-28 15:09 發表 查看引用來源

有名比你叫🤣 cat 姐
我係貓吖嘛,係cool cool 哋㗎!
HAHA...... 點都好,師妹係我少數欣賞既女士黎架。

引用:
原帖由 dragonbone 於 28/12/2022 12:05 發表 查看引用來源

haha......當年我真係試過1星期約齊晒唔同人XX,但果時應該係最壞,講真都唔知為咩,諗番都有d白痴仔。

HAHA......其實我唔明扑野都成粒鐘有咩威喎,我聽講最理想既性愛其實15分鐘左右就好完成,女生都唔鐘意被人插足成粒鐘 ...
龍師兄好體力,阿星自愧不如,一個星期約三個已經好鬼死鬼攰,仲話要日日,睇怕龍師兄日日都仲要分上中下回合,物盡其用咁話啦。

磨成粒鐘會乾囉,有時阿星體力好得滯,第二回合耐少少,女伴都話會多少有啲痛,都真係冇擺定支潤滑劑看門口都唔得掂。只能夠講,阿星5分鐘唔夠嘅時間入面已經好足夠令阿星同女伴攬到實一實又心滿意足,多咗嘅55分鐘不如留返嚟培養下感情啦。查實阿星好鬼獨食,點會捨得分啲女伴俾人呢,況且仲要三九唔識七,真係分唔落,你話阿星風吹皇帝褲襠都係咁話。

叔叔一定有市場,不過阿星叔叔嘅市場好似來來去去都係廿零歲到四十零歲嘅女士,十幾歲嘅同阿星叔叔無緣,都唔知係好彩(女仔)定唔好彩(阿星)😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 28/12/2022 12:06 發表 查看引用來源

所以我呢D唔係好識玩個遊戲,知道自己係市場上屬於咩野料,好快我都無再玩得太投入了。
市場定位好緊要㗎,做得太平太濫就唔得矜貴㗎啦😬

引用:
原帖由 天剎沽星 於 28/12/2022 13:04 發表 查看引用來源
星哥應該19x高..勁
未到2米,仲有少少先到啫😬

引用:
原帖由 Katrinacat 於 28/12/2022 15:11 發表 查看引用來源

叔叔,感覺識照顧人嘛
缺乏父愛就要揾叔叔啦,嚟,等叔叔抱下先😬

引用:
原帖由 Katrinacat 於 28/12/2022 15:12 發表 查看引用來源

男仔好鍾意俾靚女吸同啜喎
阿吉貓應該吸唔少啜爆好多啦😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆