上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 史隆教練 於 2023-1-27 09:34 發表 查看引用來源

已經唔記得個龍門叫咩名😂
龍門叫白石健二,出名反應快同埋力大。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-27 11:54 發表 查看引用來源

打完山王之後就無,最多得作者係黑板畫既10日後,但真心打籃球點都受佢影響既多,真心正。
贏咗最勁嘅山王已經冇憾!

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-27 11:22 發表 查看引用來源
恭喜發財,身體健康,得心應手!😊
師兄今日開工?
可以咁講,其實之後就出去拜年,我地呢行,都係打招呼,見過面,保持同客既關係好緊要。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-27 11:59 發表 查看引用來源

可以咁講,其實之後就出去拜年,我地呢行,都係打招呼,見過面,保持同客既關係好緊要。
咁都幾好吖!

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-27 11:50 發表 查看引用來源
咁如果佢認真就唔好害人啦!😂
所以係國內既氛圍,你係會揀D咩類型呢?超多選擇,修長既游游,還是豐滿既蜜兒,定還是咩Q都唔好揀住......

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-27 12:02 發表 查看引用來源

所以係國內既氛圍,你係會揀D咩類型呢?超多選擇,修長既游游,還是豐滿既蜜兒,定還是咩Q都唔好揀住......
我會揀豐滿嘅蜜兒!

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-27 12:04 發表 查看引用來源
我會揀豐滿嘅蜜兒!
師兄,其實要揀,基本你每個星期唔一樣都可以,所以你聽完我講呢句,你仲點會揀小柔呢?儘管佢係正佢係小鳥依人,問題係市場上你有太多選擇。
呢D野,遲D再慢慢分享。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-27 12:07 發表 查看引用來源

師兄,其實要揀,基本你每個星期唔一樣都可以,所以你聽完我講呢句,你仲點會揀小柔呢?儘管佢係正佢係小鳥依人,問題係市場上你有太多選擇。
呢D野,遲D再慢慢分享。 ...
明白!我未上過去,所以唔係清楚!等你得閒啲再分享!😉

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2023-1-27 11:27 發表 查看引用來源

係多咗唔止少少喎🥲
咁就要換icon睇過先知😜😍😍

引用:
原帖由 alexyclam 於 2023-1-27 12:31 發表 查看引用來源

咁就要換icon睇過先知😜😍😍
唔換啦,嚇走你都唔夠,仲要嚇走晒大家,我唔想做罪人喎。😂😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆