上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.6k  1.3m

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-1-28 00:35 發表 查看引用來源

認真、沈船,影響埋屋企 = 💩💩💩上身
師妹,國內既妹妹一半以上而家已好識走位,佢地唔會要男人作出選擇先架。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2023-1-28 08:00 發表 查看引用來源

你呢個湯馬斯盤旋好犀利喎。。隻腳舉得幾好個姿勢幾好嘩股肌又有,你呢啲先係icon嘛。。😝😍😍
師兄好眼力,我反而想講最正係燈光一流,將九流流body既我遮得好一流。🤣🤣

燈光好似黎自電視機添。

回覆 15517# miyeebb 的帖子

嘩⋯身材好正呀😍😍😍

引用:
原帖由 dragonbone 於 28/1/2023 18:46 發表 查看引用來源

師兄好眼力,我反而想講最正係燈光一流,將九流流body既我遮得好一流。🤣🤣

燈光好似黎自電視機添。
咁就佳作啦,阿星影親都同阿星自身狀態一樣:鬆郁矇😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-28 18:46 發表 查看引用來源

燈光好似黎自電視機添。
係有人揸機定。。。😂😂
事後位女士有冇抽筋呀。。舉得咁高。。😂

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-1-29 13:33 發表 查看引用來源

咁就佳作啦,阿星影親都同阿星自身狀態一樣:鬆郁矇😬
師兄,咁係你郁得快遮,HAHA........ 你咁高速,女生會叫頂唔住,慢D架~~~~HAHA.........

引用:
原帖由 alexyclam 於 2023-1-29 16:19 發表 查看引用來源

係有人揸機定。。。😂😂
事後位女士有冇抽筋呀。。舉得咁高。。😂
HAHA.......邊會有人揸機架,呢D咁私密既事,兩個人已啱啱好。
事後女生無事,因為接住落係其他姿勢,佢叫救命都唔理架啦,係抽筋就幫佢拉下筋咁啦,HAHA......

無思分享

最近去左搵唔同既地方食甜品同飲野,居然撞正TBB拍劇。
事源有次我係度搵緊路,就見到2個黑衫女仔企左係度,望一望,哦.......有D眼熟,跟手見有個男人揸住機係度舞,原來聽緊歌既我,誤入左拍戲位,好彩既果個人仲係度"量度"緊位,我再細心望一望,哦,原來個女仔係陳曉華,另一位,係我幾喜歡既譚凱琪添........

兩個都靚,但其實我不嬲幾鐘意譚小姐,純粹感覺,之後終於俾我搵間心儀既食店,享受左一個唔錯既中午。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-2-1 11:52 發表 查看引用來源
無思分享

最近去左搵唔同既地方食甜品同飲野,居然撞正TBB拍劇。
事源有次我係度搵緊路,就見到2個黑衫女仔企左係度,望一望,哦.......有D眼熟,跟手見有個男人揸住機係度舞,原來聽緊歌既我,誤入左拍戲位,好彩既果個人仲係度"量 ...
我都鐘意譚小姐,尤其是而家多咗啲女人味!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-1 11:57 發表 查看引用來源
我都鐘意譚小姐,尤其是而家多咗啲女人味!😬
佢既美唔大路,而且已為人妻後更多左種吸引力,我都幾鐘意。
佢果日仲要西裝look捉人,所以我都搵搵下路時俾佢吸引而停低左。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆