上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-2-1 12:59 發表 查看引用來源

佢既美唔大路,而且已為人妻後更多左種吸引力,我都幾鐘意。
佢果日仲要西裝look捉人,所以我都搵搵下路時俾佢吸引而停低左。
有種小家碧玉嘅感覺!😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-2-1 11:52 發表 查看引用來源
無思分享

最近去左搵唔同既地方食甜品同飲野,居然撞正TBB拍劇。
事源有次我係度搵緊路,就見到2個黑衫女仔企左係度,望一望,哦.......有D眼熟,跟手見有個男人揸住機係度舞,原來聽緊歌既我,誤入左拍戲位,好彩既果個人仲係度"量 ...
好野。。名都記得。。細細粒容易食😂😂
不過個鼻好似整靚左。。。😝

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-1 14:14 發表 查看引用來源
有種小家碧玉嘅感覺!😬
HAHA.....其實咁啱撞見遮,我果邊好多時都拍劇拍戲,好多演員睇架。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-2-3 11:34 發表 查看引用來源

HAHA.....其實咁啱撞見遮,我果邊好多時都拍劇拍戲,好多演員睇架。
咁都幾好吖!仲有見過邊個?

引用:
原帖由 alexyclam 於 2023-2-3 06:21 發表 查看引用來源

好野。。名都記得。。細細粒容易食😂😂
不過個鼻好似整靚左。。。😝
咁呢個又會記得既,師兄唔覺佢個樣怪特別咩?即我唔係講佢靚唔靚,而係呢種輪廓既女孩較少。
HAHA.......仲細細粒下嘛,係架,抱起容易呀~~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-2-3 11:36 發表 查看引用來源

咁呢個又會記得既,師兄唔覺佢個樣怪特別咩?即我唔係講佢靚唔靚,而係呢種輪廓既女孩較少。
HAHA.......仲細細粒下嘛,係架,抱起容易呀~~
我都鐘意細粒。嬌小玲瓏!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-3 11:36 發表 查看引用來源
咁都幾好吖!仲有見過邊個?
勁多喎,愛回家果D都多,再黎即vtv果D叫唔出名既女演員都有。

我果邊多cafe同酒吧。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-2-3 11:39 發表 查看引用來源

勁多喎,愛回家果D都多,再黎即vtv果D叫唔出名既女演員都有。

我果邊多cafe同酒吧。
Viu有啲後生女都好正!😬

唔知大家有無打機,又或會唔會睇劇,即今時今日已有好多選擇,隨時睇,上次睇到邊度今次再睇番都可以勁方便架嘛。小弟最近睇番n年前既long vacation,嘩,感覺真係超一流,而且唔老土,我幾鐘意。
再黎既就係睇改編自打機名作,The last of us,如果有打過機,再去睇,就真係一流。
故仔又係講喪屍世界,但主打就係男主角護送做得佢個女既女主角由A去到B,以上呢幾點已令我想睇,但有一點想提既係,今次令人類變喪屍既唔再係病毒細菌,已係我地都常主動接觸既真菌。有時諗,與其講國與國之間既搏奕令世界走去末日邊緣,故事家陣講我地人類令全球氣溫上升而令真菌變異,好似黎得仲有可能性同恐怖.......

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-3 11:40 發表 查看引用來源
Viu有啲後生女都好正!😬
正架,佢地好搏,亦因為咁,TBB都有樣學樣之嘛,搞到小弟都睇台灣之旅,嘩.... 台灣妹妹真係唔講得笑架師兄,佢地又係同香港或國內女生完任唔同style。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆