上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-2-3 17:44 發表 查看引用來源

HAHA...... 抱起,其實唔會整親架嘛?而且個女仲會we嘩鬼叫添,好搞笑架喎。
你夠力就梗係冇事啦!😂

引用:
原帖由 licklickson 於 3/2/2023 16:47 發表 查看引用來源
咁佢哋都過引嘅!😬
阿星對手仲過癮😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-2-3 17:47 發表 查看引用來源

阿星對手仲過癮😬
點解會過引?😉

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-2-3 16:45 發表 查看引用來源

預到啲嬌小玲瓏嘅女仔真係會令人不期然用呢招,睇住佢叫到唔識停咁,又真係好過癮😬
師兄原來都係玩野之人,HAHA......
最後果下拋又或放落床都可以好好玩架。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-2-3 17:50 發表 查看引用來源

師兄原來都係玩野之人,HAHA......
最後果下拋又或放落床都可以好好玩架。
點好玩法?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-3 17:45 發表 查看引用來源
你夠力就梗係冇事啦!😂
師兄,好腰好力好男人,有無搵食,其實男人都要保持實力,呢樣係真架,你點知幾時有得食,有得食而無能為力,你就會去左兒科書目果度搵--10萬個為什麼架喇。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-3 17:53 發表 查看引用來源
點好玩法?😉
其實個女被拋被插到死死下,男人再行下行下,佢又驚跌情況下,完全俾我地男人主導晒,佢唔乖既拋佢一拋,嚇下又攬緊D,佢已捉到手軟投降,我地咪溫柔輕放再黎個浪漫抽送囉,想要A定B餐,係唔係好好玩先,而且女生好鐘意賣力既男人,我地流晒汗,佢地好happy架。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-2-3 17:59 發表 查看引用來源

其實個女被拋被插到死死下,男人再行下行下,佢又驚跌情況下,完全俾我地男人主導晒,佢唔乖既拋佢一拋,嚇下又攬緊D,佢已捉到手軟投降,我地咪溫柔輕放再黎個浪漫抽送囉,想要A定B餐,係唔係好好玩先,而且女生好鐘意賣力既男人,我地 ...
師兄果然識玩!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-3 18:08 發表 查看引用來源
師兄果然識玩!😉
講笑啦,呢度個個師兄都勁過我,都係咁玩啦。

國內短篇集(2)

新年講下新年野,係國內我係會派利是,未結婚前都會派,因為國內會認為你出左黎工作,就應該派利是,係傳統好還是什麼規矩都好,利利是是,都係一個意頭,我無咩所謂,而且老闆有時應酬唔晒咁多地方,我就會成為代表之一代佢去派,今次講既,係一家經常去既骨場,佢有正骨,亦有邪骨,而接待開既女經理,我叫佢做小紅姐,佢大約30尾,40頭咁上下,佢無夜場果種風塵,但一樣帶有點風霜的韻味,即談吐間有點看透男人諗咩果種氣場,貌似張慧儀果隻肉地型,笑時咀角帶點銷魂,在她眼裡,我只係一個30未到既年青人,即火喉不足唔係佢杯茶,所以佢見到我時,每次都會挽住我手臂,我當然視之為待客技巧,但佢就會毫不避諱的請我食波餅同親自帶我入房。而呢間骨場除左佢令我有印象,仲有我指定既按摩技師小花,以前提過,佢係一位先天失明既按摩師,每次扶佢入黎既通常有兩個人,一個係佢同鄉既阿雪,而另一個就係同我幾好傾既敏姨,

小花: 之前提過,盲人技師,對住佢,我係算無戒心果隻,係國內,任何女人我都會有距離,但小花我就會放心好多,可能有感佢身世有點可憐,同時佢又出奇地斯文同思想單純,即鄰家少女feel既芊芊版,所以對佢算特別親切。

阿雪: 小花同鄉,155cm左右高但擁有驕人既身材,因為佢知小花同我熟,所以佢既生電更會無差別發放,忘了一點,佢其實係按邪骨既,即平時係唔會見到佢,佢之所以會出現,因為佢得閒而小花有客時,佢就會扶小花入黎,驟眼看會有幾分似既鄧伊玲。

敏姨: 專門執拾房間同埋遞茶水既40+阿姨,係呢度佢算唔起眼,但大家都知,其實有D男人,又真係好鐘意呢種阿姨,即普通家庭主婦,外在條件唔會夠後生既阿雪小花吸晴,唔裝扮就更唔係小紅姐果皮,但呢D默默做野,唔係負責接待而對人有禮又懂微笑既阿姨,其實幾唔錯,係人群中唔搶眼但妳知佢係正既又禾稈冚珍珠時就會有期待,有D似楊卓娜果隻feel。

見到佢地,我好自然地每人都派封利是,我見到阿雪,會眼神表示做咩妳黎架?我都無叫妳,咁當然我知佢係扶小花黎。
阿雪: 咩喎,平時你點都唔會搵我架啦,我唔陪小花黎,點拎到你呢一封利是呢? ( 邪骨正骨制服係唔同既,開胸露腰既阿雪果份事業心係制服下足足有3吋長,佢好自然的利用天賦放電。 )
小花: 你唔好蝦阿雪啦,佢好好架。 ( 如果你喜歡清純feel,同想有人幫自己按摩,揀小花,係唔會有錯。 )
我: HAHA…… 我邊會呢~~~~ 我一視同淫架。
小紅姐: 吓?
我: HAHA…… 係一視同仁。 ( 講完後我也對敏姨招手,示意她也有份,她有點錯愕,因為通常茶水果位都係最被忽略既。 )
敏姨: 多謝,祝老闆你新年好,身體健康。
我: 敏姨大家咁熟就唔使客氣啦。 ( 敏姨當然唔會係我杯茶,但如果你係熟女控,呢D聽話怕羞既女人反而係吃香既。而我好記得,敏姨對我亦份外好,飲品水果小食唔叫都會準備俾我,令我感覺好似真係多左個阿姨照顧。 )

正常情況,技師到左,其他人都會吹多兩句就走,但今日派左利是,小紅姐就留多陣,而阿雪同敏姨都出左去做野。

小紅姐: 咦,你老細呢? ( 小紅姐會較大體識睇環境講野。 )
我: 今日佢唔得閑,係我自己尋日打完波,今日見攰一個人黎鬆下喳。
小紅姐: 你係呢度有無女友架?其實平時你有咩玩?
我: 無喎,我放工如果無應酬,平時都係約同事做運動,再唔係就黎呢度鬆一鬆又可以見下小紅姐妳吹下水喳。
小紅姐: 咁識氹人既你,但其實個個男人係我面前都講得好好聽架,講自己單身啦,遇唔到啱心水架啦,仲會問返我轉頭返工放工後一個人唔悶架咩果D?你估我唔知你地男人諗咩呢?
我: 小紅姐妳一個人?妳…… 唔似會無男友囉。 ( 一個40開外既女人,識打扮有女人味又靠自己,其實係有一份隱性吸引力,你講男人想呵護呢種逞強既女人會有,想征服呢種女性就更多,所以佢有裙下之臣一D都唔出奇。 )
小紅姐: 要有唔會無,當一個都唔要時就會有一群痴埋黎,信唔信? ( 小紅姐在笑,她太懂男人了,我同佢唔係同一層次。 )
我: 信……..但我從來唔鐘意同人爭,所以信都好但唔多明點解,哈哈…..
小花: 小紅姐真係好好人架,我初初黎時咩都唔識都係佢教,佢幫左我同阿雪好多架,我地既野佢都好清楚。 ( 小花加持下,小紅姐給人印象又加多幾分。 )
我: 喂喂,其實妳都好清楚我架喎。 ( 我無等小紅姐離開,已脫了上衣,而小花聽完我講已估到同係度笑。 )
小紅姐: 喂喂,我係度都撩我既人?
我: 小紅姐妳有所不知,我已將成個身體都交左俾小花架啦。 ( 佢地當然聽得出我講緊按摩啦。 )
小紅姐: 你都真係幾識講野同令人開心。 ( 小紅姐在為我掛起脫下的t-shirt,她雙眼沒離開過我赤裸上身既body。 )睇黎你講你有健身係真架喎。
我: 真架,我鐘意玩嘛,我又鐘意贏呢,我對妳唔使講大話既。
小紅姐: 唔怪之得你講你唔鐘意爭啦。
我: 我唔爭係因為我怕女人痴身遮,揀左,自己既時間就再唔係單單自己享用架啦,妳唔係咁諗咩? ( 此時敏姨就拎生果盤同野飲入黎,當敏姨見到小紅姐時有D錯愕,因為通常經理只會同個客吹水到技師黎無耐就走,佢要照顧其他客架嘛。 )
小紅姐: 嘩…….. 我好少見阿敏會拎咁大盤生果架喎…… ( 小紅姐意思是敏姨都俾我收買埋咁對我好好。 ) 你真係有D計。
我: 我無架,要唔要我一陣都買野食俾妳?哈哈…….
小紅姐: 咁大膽?我你都有興趣?我肯你就大件事。 ( 女人唔say no,男人就應該懂機會有沒有了。 )

今次篇幅多左,因為有4個人物。

小花—4個之中俾人感覺最討好既女生,可惜佢失明,呢點係男人大多都會卻步既因素。而佢外型清秀手指細長,笑容甜美賣點真係會令男人好多遐想,仲有一個加分位係佢按摩真係有一手。

阿雪—我認為要食最易食既一個,佢擁有年輕同好身材於一身,樣唔差又主動,但佢按開邪骨,就算佢真心,其實都好難令男人放心。

敏姨—一個已婚但老公唔係同住既人,即大時大節先有機會見,一年見唔到廿日果種,無記錯佢有小朋友要照顧,所以佢係一個好簡單既師奶人妻,年過40既佢已雖然講唔上秀色可餐卻有一種賢淑味,內歛又勤力簡單既佢,反而係好多男人杯茶。

小紅姐—可以說最有難度但又最多男人鐘意挑戰既一個,因為佢見慣世面,懂應對識情趣,結過婚又離左婚既佢,表面睇唔再靠男人但往往又有非常強既異性緣,再加上佢真係keep得好好又無男友,令人覺得得佢青睞已夠自我感覺良好,如果食到就更加係贏家。

以上4個,都available,閑時放工有個女人陪,實在係爽,如果係你,你又會揀邊個呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆