上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-2-3 19:18 發表 查看引用來源
國內短篇集(2)

新年講下新年野,係國內我係會派利是,未結婚前都會派,因為國內會認為你出左黎工作,就應該派利是,係傳統好還是什麼規矩都好,利利是是,都係一個意頭,我無咩所謂,而且老闆有時應酬唔晒咁多地方,我就會成為 ...
我反而鐘意敏姨!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 3/2/2023 17:48 發表 查看引用來源
點解會過引?😉
因為雙手只能夠用力揸住女伴嘅兩邊躉係咁搓搓到女伴又要縮但係縮又會深入磨擦導致快感上升你話係咪好過癮呢😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 3/2/2023 17:50 發表 查看引用來源

師兄原來都係玩野之人,HAHA......
最後果下拋又或放落床都可以好好玩架。
果下抛落床真係令人欲罷不能,搞到女伴又叫又笑咁,幾攰都要拋多幾次啦,值回票價😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 3/2/2023 19:18 發表 查看引用來源
國內短篇集(2)

新年講下新年野,係國內我係會派利是,未結婚前都會派,因為國內會認為你出左黎工作,就應該派利是,係傳統好還是什麼規矩都好,利利是是,都係一個意頭,我無咩所謂,而且老闆有時應酬唔晒咁多地方,我就會成為 ...
小紅姐呢類睇盡人生百態又知情識趣嘅女人真係好吸引,大家講說話可以唔需要有顧慮,亦都可以有話直說。而且聽落小紅姐應該係風情萬種嘅類型,絕對係阿星嘅最愛。

並唔係話敏姨唔好,如果敏姨係比較開放大家可以傾偈嘅,敏姨都係一個選擇。不過根據龍師兄所講,敏姨比較少同人互動,亦都係最容易沉船嘅類型,阿星個人覺得大家玩還玩,如果對方係一個認真嘅人就唔好導人入局喇。

至於阿雪同小花,可能阿星係個叔叔,真係唔多啱阿星口味添😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-2-4 08:32 發表 查看引用來源

因為雙手只能夠用力揸住女伴嘅兩邊躉係咁搓搓到女伴又要縮但係縮又會深入磨擦導致快感上升你話係咪好過癮呢😬
咁又真係幾過癮!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 4/2/2023 15:00 發表 查看引用來源
咁又真係幾過癮!😬
只要臂力夠,過癮一定有😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-2-4 17:31 發表 查看引用來源

只要臂力夠,過癮一定有😬
佢押韻呀!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 4/2/2023 17:45 發表 查看引用來源
佢押韻呀!😬
壓穩佢😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-2-4 18:13 發表 查看引用來源

壓穩佢😬
唔比佢郁?😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-3 20:09 發表 查看引用來源
我反而鐘意敏姨!😬
印象中敏姨感覺很討喜,佢無殺傷力,係骨場地位就更唔高,但其實最客氣我係會對呢類人,因為少D計算,大家有傾有講,果度有無好食有咩唔掂佢都會講出黎,好幫得手。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆