上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-2-4 08:45 發表 查看引用來源

果下抛落床真係令人欲罷不能,搞到女伴又叫又笑咁,幾攰都要拋多幾次啦,值回票價😬
拋落床好玩,慢慢放落去又係OK,但2樣野都要好小心,一陣無情力扯親細佬就大件事。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-2-4 11:46 發表 查看引用來源

小紅姐呢類睇盡人生百態又知情識趣嘅女人真係好吸引,大家講說話可以唔需要有顧慮,亦都可以有話直說。而且聽落小紅姐應該係風情萬種嘅類型,絕對係阿星嘅最愛。

並唔係話敏姨唔好,如果敏姨係比較開放大家可以傾偈嘅,敏姨 ...
其實係國內,好多男人辛苦完一日,都想去鬆一鬆但求輕鬆下,以前唔識諗會覺得小紅姐呢D為左好生意,講D令男人鐘意聽既說話,唔係真,但慢慢又會諗,男人黎就係想放鬆,佢地做到,咪得囉,而且呢度係骨場唔係夜店,真係要女人直接果度搵仲好,所以骨場反而有好多點到即止既潛規則,而小紅姐就係呢D位拿揑得最好。佢會令男人好舒服,有面,佢自己呢?唔使拋個身出黎之餘一樣識到唔同既人又享受好多野,感覺男人唔易騎得住佢,當然,可以吸引到佢既我估男人一樣自豪同......爽死啦。

而敏姨,係國內,其實好多夫妻都係分開住,搵食嘛,真係搵錢果隻搵食呀下,而如果有小朋友,就更加會有一個犧牲多D去照顧小朋友。所以我間唔中就會聽佢講頭尾拎假帶埋小朋友去老公做野既地方住幾日,喂,呢D咪即係平時勁少見囉。咁敏姨係得呢度做,男男女女既野都唔會小學雞既,相反呢D人妻有老公有小朋友唔痴身,男人都會對佢口花花睇下有無下文既。

另外,按摩女技師就一定多人撩,但失明既技師感覺又唔同D,因為佢地收得貴同埋真係專業精準,男人好少向呢D埋手,至於邪骨啦喎,叫得邪骨,就已經知咩一回事。我之所以提起阿雪,除左佢係小花朋友,主要係想講,其實佢地都想搵個好碼頭,需知無女人鐘意鐘意長期做呢行既......

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-2-6 13:10 發表 查看引用來源

其實係國內,好多男人辛苦完一日,都想去鬆一鬆但求輕鬆下,以前唔識諗會覺得小紅姐呢D為左好生意,講D令男人鐘意聽既說話,唔係真,但慢慢又會諗,男人黎就係想放鬆,佢地做到,咪得囉,而且呢度係骨場唔係夜店,真係要女人直接果度搵仲 ...
感覺上小紅姐好難得手,自問冇本事!反而敏姨比較易接觸,應該易啲埋手!同埋咁嘅年紀都應該飢渴,攤著咗應該有排嘆,同埋佢有家庭又唔怕難甩身!女技師本身有缺陷,唔想欺騙人感情肉體!邪骨可能太多人追同上過啦,冇謂同人爭!

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-6 13:53 發表 查看引用來源
感覺上小紅姐好難得手,自問冇本事!反而敏姨比較易接觸,應該易啲埋手!同埋咁嘅年紀都應該飢渴,攤著咗應該有排嘆,同埋佢有家庭又唔怕難甩身!女技師本身有缺陷,唔想欺騙人感情肉體!邪骨可能太多人追同上過啦,冇謂同人爭! ...
HAHA..... 師兄分析正確,咁國內其實機會處處,真係睇你本事。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-2-7 11:17 發表 查看引用來源

HAHA..... 師兄分析正確,咁國內其實機會處處,真係睇你本事。
我冇咁嘅機會啦!😂

小弟行開幾日,大家得閒就留言吹水啦~

無思分享--新冠後

唔知大家中左未??小弟幾個月前中左,發現有D體能真係差左,近日努力keep,終於好番好多。
但體能呢下野,尤其男人,唔keep,真係唔得,最近同教練傾,佢由細出賽到最近先退役,唔知你地點,我打拳,我唔鐘意得自己打,sparring之後我一樣鐘意做靶,暫時黎講,我既全力頂盡真係得教練6、7成力,點知?因為我叫佢照出賽前咁打,試過真係受佢一腳都會被踢飛,感覺非常之正。正,係因為佢比我細件頭,但D力比我仲要大同實,真心好堅好正,令我知自己仲有好多進步空間。

好嘞,分享左,師兄們努力加油,亦希望師妹們知道我地男人努力,都係想妳地爽爽。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-2-7 12:01 發表 查看引用來源
小弟行開幾日,大家得閒就留言吹水啦~

無思分享--新冠後

唔知大家中左未??小弟幾個月前中左,發現有D體能真係差左,近日努力keep,終於好番好多。
但體能呢下野,尤其男人,唔keep,真係唔得,最近同教 ...
多謝師兄分享,你都努力啦!

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-7 11:18 發表 查看引用來源
我冇咁嘅機會啦!😂
如果酒家無,骨場無,唔緊要,遲D分享其他,其實點解我講機會處處,唔係刻意講佢地等你食,而係你有賣點,佢地自然會埋黎搵你,今時今日,港男仍然好吃香架師兄,唔係單純國內佳麗,我聽既日本妹台灣妹佢地都好鐘意我地既風度同見識架。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-2-7 12:13 發表 查看引用來源

如果酒家無,骨場無,唔緊要,遲D分享其他,其實點解我講機會處處,唔係刻意講佢地等你食,而係你有賣點,佢地自然會埋黎搵你,今時今日,港男仍然好吃香架師兄,唔係單純國內佳麗,我聽既日本妹台灣妹佢地都好鐘意我地既風度同見識架。 ...
係咩?咁你都好多艷遇!😉

引用:
原帖由 dragonbone 於 6/2/2023 13:10 發表 查看引用來源

其實係國內,好多男人辛苦完一日,都想去鬆一鬆但求輕鬆下,以前唔識諗會覺得小紅姐呢D為左好生意,講D令男人鐘意聽既說話,唔係真,但慢慢又會諗,男人黎就係想放鬆,佢地做到,咪得囉,而且呢度係骨場唔係夜店,真係要女人直接果度搵仲 ...
哈哈,小紅姐爽唔爽死,真係要睇下修為,呢類女性真係要好好耐性服侍先至令到佢哋爽。佢一句說話就可以令到男人飄飄然,相信裙下之臣一定排隊排到龍尾唔知喺邊,而且正如龍師兄所講,唔使拋個身出嚟做,喺好多男人眼中又會更加矜貴,呢種骨場入面唔賣身嘅矛盾,更加吸引男人。

至於敏姨,對阿星嚟講如果佢係怕怕醜醜嘅話,分分鐘都會有意外驚喜,最緊要大家遵守遊戲規則就得😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆