上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.7k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 7/2/2023 12:13 發表 查看引用來源

如果酒家無,骨場無,唔緊要,遲D分享其他,其實點解我講機會處處,唔係刻意講佢地等你食,而係你有賣點,佢地自然會埋黎搵你,今時今日,港男仍然好吃香架師兄,唔係單純國內佳麗,我聽既日本妹台灣妹佢地都好鐘意我地既風度同見識架。 ...
真係會好辛苦,尤其是對住啲年輕嘅女仔。人到中年,諗住人生都行到咁上下,年紀又有返咁上下,肚腩又大到咁上下,應該都冇乜風浪㗎啦;點知啲年輕嘅女仔原來對啲叔叔,尤其是啲吹得兩咀嘅叔叔真係好歡迎,真係唔知啲後生女係咩構造😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-2-7 12:13 發表 查看引用來源

如果酒家無,骨場無,唔緊要,遲D分享其他,其實點解我講機會處處,唔係刻意講佢地等你食,而係你有賣點,佢地自然會埋黎搵你,今時今日,港男仍然好吃香架師兄,唔係單純國內佳麗,我聽既日本妹台灣妹佢地都好鐘意我地既風度同見識架。 ...
你條件好當然引死女喇,令人好羨慕

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-2-7 15:18 發表 查看引用來源

真係會好辛苦,尤其是對住啲年輕嘅女仔。人到中年,諗住人生都行到咁上下,年紀又有返咁上下,肚腩又大到咁上下,應該都冇乜風浪㗎啦;點知啲年輕嘅女仔原來對啲叔叔,尤其是啲吹得兩咀嘅叔叔真係好歡迎,真係唔知啲後生女係咩構造 ...
咁你要擘開探下咩構造

引用:
原帖由 天剎沽星 於 7/2/2023 15:29 發表 查看引用來源
咁你要擘開探下咩構造
構造嚟講呢,睇多一兩個就會發現,青春少艾真係冇乜好嫌,身形好嘅著條瑜伽褲就真係睇到阿星呢啲叔叔眼都突埋😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-2-7 15:11 發表 查看引用來源

哈哈,小紅姐爽唔爽死,真係要睇下修為,呢類女性真係要好好耐性服侍先至令到佢哋爽。佢一句說話就可以令到男人飄飄然,相信裙下之臣一定排隊排到龍尾唔知喺邊,而且正如龍師兄所講,唔使拋個身出嚟做,喺好多男人眼中又會更加矜 ...
所以我都係揀敏姨!😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-2-7 15:39 發表 查看引用來源

構造嚟講呢,睇多一兩個就會發現,青春少艾真係冇乜好嫌,身形好嘅著條瑜伽褲就真係睇到阿星呢啲叔叔眼都突埋😬
咁你要出手喇

引用:
原帖由 天剎沽星 於 7/2/2023 15:58 發表 查看引用來源
咁你要出手喇
口都出埋啦,咁搞法手口腳星塵暴乜都出啦😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-2-7 16:03 發表 查看引用來源

口都出埋啦,咁搞法手口腳星塵暴乜都出啦😬
可以試下去結識下

引用:
原帖由 licklickson 於 7/2/2023 15:45 發表 查看引用來源
所以我都係揀敏姨!😬
敏姨有敏姨好,小紅姐有小紅姐妙😬

引用:
原帖由 天剎沽星 於 7/2/2023 17:14 發表 查看引用來源
可以試下去結識下
家下老啦,唔識啦,得閒睇下書同女伴傾下偈咪幾好😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆