上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-2-7 15:11 發表 查看引用來源

哈哈,小紅姐爽唔爽死,真係要睇下修為,呢類女性真係要好好耐性服侍先至令到佢哋爽。佢一句說話就可以令到男人飄飄然,相信裙下之臣一定排隊排到龍尾唔知喺邊,而且正如龍師兄所講,唔使拋個身出嚟做,喺好多男人眼中又會更加矜 ...
其實而家國內既女士,已經唔係等男人出手,佢地都有要求亦會眼角高,同樣地,佢地睇啱,亦會主動出手。
有時我會諗,如果男人enjoy沉浸係呢D情慾關係,都真係天堂黎架,相反男人好專心咁揀一個,呢D先難得呀喂,因為只揀一個,你會揀做老婆style既做情人,定還是索靚正既做情人呢?呢D係完全唔同心態做出發點。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-2-7 15:18 發表 查看引用來源

真係會好辛苦,尤其是對住啲年輕嘅女仔。人到中年,諗住人生都行到咁上下,年紀又有返咁上下,肚腩又大到咁上下,應該都冇乜風浪㗎啦;點知啲年輕嘅女仔原來對啲叔叔,尤其是啲吹得兩咀嘅叔叔真係好歡迎,真係唔知啲後生女係咩構造 ...
我覺得後生女會認為食同齡後生仔無難度,來來去去都係行街睇戲,同大叔,往往好唔同,見識已經唔一樣,玩既睇既更唔同。
師兄,我雖然多次講對後生女無興趣,只係限於床上喳,一齊玩一齊傾,飲野吹水,我唔抗拒,而且佢地好爽朗添,佢地無唔上唔落既女生咁多考慮添喎。

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2023-2-7 15:26 發表 查看引用來源
你條件好當然引死女喇,令人好羨慕
師兄,真心我普通料,應該屬低級戰士。
其實我想問,如果你自問70分,有個女既行埋黎,對你有興趣,佢幾多分,你會想食呢?
佢90分,索靚正,你想食,亦難得遇上,正常啦係嘛?
佢70~80分,都好身材或樣一般,又可能樣好靚飛機場,你仍會接受唔出奇。
咁低到咩分,送到埋口你都唔會食呢?
呢樣先係考慮重點,
同理,佢40分都好,你一出手就肯定食到,你又會唔會出手去食先?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-2-10 17:38 發表 查看引用來源
我覺得後生女會認為食同齡後生仔無難度,來來去去都係行街睇戲,同大叔,往往好唔同,見識已經唔一樣,玩既睇既更唔同。
師兄,我雖然多次講對後生女無興趣,只係限於床上喳,一齊玩一齊傾,飲野吹水,我唔抗拒,而且佢地好爽朗添,佢地無 ...
其實而家後生女先唔鍾意同同齡既男一齊,真係仲讀緊書先會,一出社會就會覺得大叔吸引好多,始終大叔見識多,亦疏爽好多

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-2-10 18:08 發表 查看引用來源
其實而家後生女先唔鍾意同同齡既男一齊,真係仲讀緊書先會,一出社會就會覺得大叔吸引好多,始終大叔見識多,亦疏爽好多
師妹,咁引申下一個問題,亦係我成日問,大叔可能係談吐,風度都成熟穩重有魅力,但床上呢??點都唔夠後生仔咁堅??都OK嗎??
我自問都唔會再係廿歲時候既我啦~~~~

引用:
原帖由 dragonbone 於 10/2/2023 17:34 發表 查看引用來源

其實而家國內既女士,已經唔係等男人出手,佢地都有要求亦會眼角高,同樣地,佢地睇啱,亦會主動出手。
有時我會諗,如果男人enjoy沉浸係呢D情慾關係,都真係天堂黎架,相反男人好專心咁揀一個,呢D先難得呀喂,因為只揀一個,你會揀做老 ...
龍師兄睇得好透徹,當年阿星仲喺榴槤之國嘅時候,間唔時都要去青島飲下啤酒同耍下嶗山昇龍霸,啲後生女同事就算唔係同阿星有過任何接觸(唏,講緊工作上嘅接觸呀,唔好諗埋一邊先得㗎),都會跟同阿星有接觸過嘅同事走埋嚟同阿星一齊食晏。

龍師兄都應該知啲工廠飯堂郁下都坐到1000幾百人,個個都走埋嚟同阿星食午飯,就真係會食到阿星變肥佬喇,成個飯堂咁鬼死闊落,啲女仔就走埋嚟凑熱鬧。佢哋飯堂真係大得緊要,又乒乓波枱又羽毛球場咁,呢個又問阿星打唔打乒乓波,果個又話要阿星陪佢雙打羽毛球,你睇阿星個款就知阿星冇乜運動,郁兩下就會死㗎啦。

好彩阿星冇劉華咁靚仔,城城咁跳得,學友咁好唱功,係唯一一樣高過阿Leon咁啫。想當年喺倫敦做嘢,21歲嘅阿星見到29歲嘅阿Leon,啲面口真係有返咁上下(黑),喺後台睇阿學友嘅倫敦演唱會又真係非常之感動,唐人街巧遇劉華食完午飯喺街行都真係好驚喜,係冇見過城城舞動全個倫敦中國城啫。

後生女好奇啲叔叔係有嘅,而且真係夠膽死約埋你收工去飲嘢仲要夾錢請埋你先攞膽,唉,阿星知阿星自己老餅,個個都唔攞現錢出街阿星仲走去唱咗咁多人民幣,不過當時如果唔係Cassy話同佢哋去飲嘢阿星真係唔敢去,喺公司飯堂你班女仔都咁主動,真係嚇到阿星呢個大叔有啲怕。

當然,可能完全因為阿星係一個喺英國住咗好耐又住喺榴槤之國嘅香港叔叔一個咁麻柒煩嘅人,所以啲同事先好奇究竟係乜水啫。最好笑嘅係,阿星嘅普通話真係普通得可以,年輕女孩個個聽完笑到花枝招展,簡直好似聽完楝篤笑咁,阿星同佢哋講其實阿星同佢哋係同鄉,不過係唔識講咁解,佢哋就更加笑到唔識停。查實有咩咁好笑呢?有個住喺榴槤之國嘅香港同鄉真係咁高興?

老婆型嘅情人,會唔會俾人吟?
索靚正嘅情人,隨時唔放人喎。

真係要揀,阿星真係冇乜所謂,又唔係來者不拒嘅,只係好似抽獎咁,你永遠唔知抽到啲乜,而且有時你唔抽,仲返而有驚喜,所以真係靚有靚好,索有索妙,賢淑有賢淑嘅呱呱叫😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 10/2/2023 17:38 發表 查看引用來源

師兄,我雖然多次講對後生女無興趣,只係限於床上喳,一齊玩一齊傾,飲野吹水,我唔抗拒,而且佢地好爽朗添,佢地無 ...
去聽下classical囉,打下太極囉,睇下畫展囉,拉下二胡囉,飲下紅酒囉,睇下球賽囉,揾本書一齊睇然後分享讀後感囉,去聽下阿星做演講囉,俾阿星催眠囉。查實阿星都覺得自己幾悶蛋,啲後生女應該唔會中意同呢啲叔叔有太深入嘅交流。

不過點講都好,叔叔都有佢嘅市場嘅,係阿星悶蛋啫😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-2-10 18:14 發表 查看引用來源

師妹,咁引申下一個問題,亦係我成日問,大叔可能係談吐,風度都成熟穩重有魅力,但床上呢??點都唔夠後生仔咁堅??都OK嗎??
我自問都唔會再係廿歲時候既我啦~~~~ ...
女人係重質唔重量
差唔多年紀既試過,大我10年up既都試過係真係唔同
後生仔技巧同前戲都無咁叻,有時淨係顧自己射左就算
但大叔係會成晚帶你去飲飲食食,開心完,之後前戲做到足,確定濕哂先會入,成個感受差好遠,同埋又唔洗次次出黎都搞野。

??????

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-2-10 21:32 發表 查看引用來源
女人係重質唔重量
差唔多年紀既試過,大我10年up既都試過係真係唔同
後生仔技巧同前戲都無咁叻,有時淨係顧自己射左就算
但大叔係會成晚帶你去飲飲食食,開心完,之後前戲做到足,確定濕哂先會入,成個感受差好遠,同埋又唔洗次次 ...
我諗都睇差幾多歲同外形keep成點啦,三哥咁梗係得啦!😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆